Dodge Durango 2020: specificaties, prijs, releasedatum

De Dodge Durango 2020 is een middelgrote SUV die de volledige SUV-mogelijkheden en rijstijlen van een kleinere SUV biedt. Een zeer uniek model met geweldige prestaties en het nieuwe SRT-model is nog krachtiger. De prijs is niet zo betaalbaar, maar je zult geen model vinden dat zo uniek is als Durango. Het interieur combineert ook de indeling en kenmerken van een kleinere SUV. Over het algemeen is de lijst met concurrenten erg lang, omdat dit een middelgrote SUV is die net als de grote jongens kan trekken.

De Dodge Durango 2020 is een populaire 3-rijige familie-SUV met veel binnenruimte, hij ziet er modern uit en het comfort is geweldig. Het nieuwe model krijgt enkele upgrades en over het algemeen zijn de laatste versnaperingen meer dan welkom.


Dodge Durango 2020 ziet er agressiever uit

Om te beginnen ziet de Dodge Durango 2020 er erg agressief uit, zelfs het basismodel. De buitenkant heeft veel strakke en elegante lijnen en de voorkant voegt LED-koplampen toe met prachtige accenten. De crosshairgrille vooraan is vergroot en u kunt kiezen voor de chromen of carrosseriekleurige grille.


De achterkant heeft een bredere achterklep met rode LED-verlichting die er geweldig uitziet, vooral ’s nachts. Als je een fan bent van chroom, zul je de nieuwe Durango leuk vinden, want er is er genoeg. Van de basis-SXT tot het Citadel-model, chroom is overal.

Aan de zijkanten zijn de 18 inch lichtmetalen velgen standaard en u kunt kiezen voor de optionele 19 of 20 inch wielen. Daarnaast zijn ook elektrische achterklep en schuifdak standaard. Optionele pakketten en de optionele ontvangerkoppeling van klasse IV zijn beschikbaar. Het SRT-model biedt tot 11 verschillende exterieurkleuren, waarbij rode en grijze kleuren verkrijgbaar zijn in verschillende tinten. Er worden ook witte en zwarte kleuren aangeboden.


Dodge Durango 2020 interieur

Het interieur van de gloednieuwe Dodge Durango 2020 is een klasse apart. Het is niet het beste interieur ooit, maar waarschijnlijk in zijn segment. Alles binnenin is van hoge kwaliteit, van het ontwerp tot de bekleding en uitrusting. We hebben het natuurlijk over het basismodel en Citadel-modellen met het hoogste bereik bevinden zich op een heel ander niveau.


✓ U kunt ook controleren:

De Durango SUV heeft 3 rijen stoelen en elk model biedt de keuze tussen de bank en de stoelen van de kapitein op de tweede rij. Alle drie de lijnen zijn gemakkelijk bereikbaar, inclusief de derde. De laadruimte is groot, de stoelen op de derde rij zijn plat neergeklapt. Als u langere spullen wilt opbergen, kan de passagiersstoel zelfs plat worden neergeklapt.

Het 7,0 inch touchscreen is beschikbaar

Dodge biedt ook een nieuw Uconnect-systeem aan en het is momenteel een van de beste systemen. Er is een nieuw 7,0-inch touchscreen beschikbaar, met mooie graphics en een gebruiksvriendelijke interface. Het ondersteunt ook Apple CarPlay en Android Auto. AM / FM / CD-radio is net zo standaard als Bluetooth, Sirius satellietradio, 3-zone klimaatregeling en kantelbaar / telescopisch stuur.

Stoelen in nappaleder zijn ook standaard, daarom is het basismodel zo luxe. Als u meer luxe wilt, kunt u kiezen voor het optionele LCD-scherm tussen de schermen, een technologiepakket en een beveiligingspakket.

Motorgegevens van de Dodge Durango 2020

De Dodge Durango 2020 biedt twee aandrijflijnopties en één exclusief voor de SRT-modellen. De basismotor is een 3,6-liter V6-motor die tot 293 pk en een koppel van 295 lb-ft kan produceren. Achterwielaandrijving is standaard en het brandstofverbruik is 19 mpg in de stad en 26 mpg op de snelweg.

Door een optioneel vierwielaandrijvingssysteem toe te voegen, krijgt u 18/25 mpg-waarden. De optionele V8 van 5,7 liter biedt meer vermogen, maar het brandstofverbruik is lager. Deze V8 produceert 360 paarden en 390 lb-ft bochten. Brandstofverbruik is 14 mpg in de stad en 22 mpg op de snelweg. Beide motoren zijn verkrijgbaar met een 8-traps automatische transmissie.

Prestaties en trailerbelasting van het SRT-model

Het prestatiegerichte Dodge Durango 2020 SRT-model is uitgerust met een 6,4-liter V8. Deze motor kan 475 pk en 470 lb-ft koppel produceren. 13 mpg in de stad is niet veelbelovend, maar bij dit apparaat draait alles om stroom.

Met deze V8 kan het SRT-model tot 8.600 pond trekken, wat veel is voor een middelgrote SUV. Vierwielaandrijving is standaard op dit model.

Dodge Durango 2020 prijs en releasedatum

De komende jaarlijkse prijs van Dodge Durango 2020 zal iets meer dan $ 30.000 bedragen. De prijs is inclusief het basismodel met achterwielaandrijving. Een vierwielaandrijving kost 800 euro extra. De GT-, Citadel- en R / T-modellen kosten tussen de 35.000 en 42.000 euro, terwijl de Durango SRT een prijs heeft van 60.000 euro.

Een goed uitgeruste Dodge Durango 2020 met de optionele V8-aandrijflijn zou beschikbaar kunnen zijn voor ongeveer 47.000 euro.