Dodge Dart 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Dodge Dart 2022  – Auto’s uit de jaren ’60 en ’70 trokken nogal wat aandacht, hoewel er tegenwoordig veel varianten van modernere voertuigen zijn.

De sterkte en voordelen zitten meestal in de gebruikte machine en zijn meestal relatief robuuster. Een voorbeeld van een oud type auto dat binnenkort opnieuw gelanceerd zal worden met zijn nieuwste model is de  Dodge Dart  .

Dodge Dart 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Darts is vrij goed bekend in de Dodge-groep, omdat het in de jaren zestig tot zeventig heel gewoon was. Nu werd de nieuwste versie geproduceerd van 2013 tot 2016.

De nieuwste versie van de Dodge Dart met een gezinsauto-achtig design zal naar verwachting in 2022 op de markt komen. Het ziet eruit als een sedan of een hatchback met een redelijk middelgrote maat. Het werd moderner gemaakt dan zijn eerste in de jaren 60 en 70.

Specificaties Dodge Dart 2022

Het gerucht gaat dat deze auto de kleinste SUV in de gelederen van de Dodge Company zal zijn. De auto heeft een oude compacte witte architectuur met een uitstekende Chrysler.

Er is ook een Alfa Romeo-platform genaamd Giorgio dat de basis vormt van de nieuwe Cherokee. Het rapport is premium, dus het wordt niet te veel gebruikt.

In  2022 zal Dodge Dart  deel gaan uitmaken van een groter autobedrijf genaamd Stellaris. De auto is voorzien van een zeer kenmerkende compacte crossover met uitstekende rijkwaliteiten. De uitvoering is krachtig en is behoorlijk verfijnd.

Dodge darts advertentie

De verkoop van dit nieuwste type auto is zeer goed voorspeld omdat het de focus van het bedrijf op cross-overs maakt.

Zeer onderscheidend ontwerp omdat het een coupé-achtige lay-out gebruikt. Het ontwerp is niet te groot en breed, maar geschikt voor gezinsauto’s.

✓ U kunt ook controleren:

Dodge Dart 2022-motor

In 2022 zal de Dodge Dart leverbaar zijn met een grote Hemi motor. De machine gebruikt een soort PSA-architectuur.

De FCA is niet langer een 1,6-liter viercilinder turbo, maar een 2,0-liter FCA. De geselecteerde motor komt ook in een plug-hybride versie met twee versies.

De twee versies in kwestie zijn 225 of 300 pk. Dit vormt een aanvulling op het motorvermogen van dit type Dodge om krachtiger te zijn.

Een gezinsauto van dit type zal bijzonder sterk zijn wanneer hij wordt gebruikt om een ​​aanzienlijke afstand af te leggen. Het vermogen en de prestaties van de motor zullen hier ook veel aan bijdragen.

Dodge Dart 2022 releasedatum

De releasedatum kan door de bekenden niet worden bepaald aangezien deze niet officieel is aangekondigd of uitgelekt door het bedrijf.

Maar in 2022 zal Dodge Dart worden uitgebracht en vrijgegeven voor het grote publiek. De auto moet in 2022 op de markt komen, maar er is nog geen officiële releasedatum.

Het wordt echter nog steeds als een gerucht beschouwd, omdat het te vroeg wordt geacht om over de release van de auto te praten. Het bedrijf heeft geen definitieve beschrijving gegeven, dus u moet uitkijken naar de daadwerkelijke releasedatum.

Dit is erg belangrijk voor u aangezien de specificaties zoals beschreven zeer interessant zijn.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Uit bovenstaande uitspraak blijkt dat er reikhalzend uitgekeken wordt naar deze auto totdat er al partijen zijn om ervoor te zorgen dat het voertuig in 2022 op de markt komt.

Klassieke voertuigen met modernere looks en motoren zullen aanwezig zijn onder autoliefhebbers, vooral oudere merken.

In 2022 kan Dodge Dart worden uitgebracht en op de markt worden verkocht. Concreet kan dit echter niet worden vastgesteld omdat het bedrijf voor dit type auto geen officiële en definitieve uitspraak heeft gedaan.

Elk ontwerp en elke specificatie wordt reikhalzend uitgekeken door liefhebbers van klassieke auto’s, vooral sedans met sterke prestaties.

Het lek over de specificaties heeft ook aangetoond dat de prestaties van deze auto tegenwoordig erg vergevingsgezind zijn voor autoliefhebbers.

Houd altijd de laatste informatie over dit type auto in de gaten. In 2022 zal de Dodge Dart bij voorbaat een van de meest verwachte auto’s zijn en veel informatie over deze auto bevatten.

Dodge Dart 2022: specificaties, prijs, releasedatum

2016 Dodge Dart-recensie

Is de Dodge Dart 2016 een goede gebruikte auto?

De Dodge Dart 2016 is in sommige opzichten je gemiddelde compacte auto met behoorlijke cabineruimte en een laag brandstofverbruik. Zoals de naam al doet vermoeden, is het geweldig om door de straten van de stad te rijden.

Het heeft ook een uitstekende veiligheidsclassificatie. Het slechte weegt echter zwaarder dan het goede. Darts wordt geleverd met zeer weinig standaardfuncties, heeft een ongemakkelijke voorstoel en krijgt de laagst mogelijke betrouwbaarheidsscore.

Bovendien werkt de primaire motor niet voor acceleratie op de snelweg.

Wat is de prijs van de Dodge Dart 2016?

De in 2016 gebruikte Dodge Dart heeft een prijsklasse van $ 10.000 tot $ 16.100. De gemiddelde catalogusprijs is $ 12.600. De prijzen variëren afhankelijk van de staat van het voertuig, kilometerstand, locatie en uitrusting.

Hoeveel kost een Dodge Dart 2016?

De aankoopprijs is niet het enige cijfer waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een auto. Ook de lopende kosten voor gas, verzekering, onderhoud en reparaties zijn belangrijke factoren.

Voor Darts 2016 wordt deze vergoeding geschat op $ 22.450 over een periode van vijf jaar. Dat is veel voor de klas; De Honda Civic, Mazda3 en de hoog aangeschreven Kia Soul hebben allemaal vijf jaar kosten die ruim onder de $ 21.000 liggen.

Dodge Dart-modellen

Dart 2016 is verkrijgbaar in vijf uitrustingsniveaus: SE, SXT, Aero, GT en Limited. De meeste kopers zullen het basisuitrustingsniveau van de Dodge Dart SE moeten overslaan, dat wordt geleverd met een minimum en zelfs niet met airconditioning.

Stap in de Dodge Dart SXT, die is uitgerust met airconditioning, een elektrisch deurslot, cruisecontrol, USB-poort, Bluetooth, een verbeterd audiosysteem en een neerklapbare achterbank.

Kies voor het beste brandstofverbruik het uitrustingsniveau Dodge Dart Aero. Dodge Dart Limited voegde verschillende technologische functies toe, waaronder het Uconnect-infotainmentsysteem.

Dankzij het sportieve standaardchassis heeft de Dodge Dart GT de levendigste rijdynamiek in het gamma.

Ontwijk darts beveiliging

Darts 2016 heeft een bovengemiddelde veiligheidsscore voor dit segment. Het krijgt een perfecte algemene beoordeling van vijf sterren van de National Highway Traffic Safety Administration.

Dart behaalde ook de hoogste plaats in de vier crashtests van het verzekeringsinstituut voor verkeersveiligheid en de acceptabele rating (tweede hoogste) in de kleine overlappende frontale crashtest.

De geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van de Dodge Dart omvatten parkeersensoren achter, achteruitkijkspiegelcamera’s, dodehoekbewaking en waarschuwingen voor achteropkomend verkeer.