CITROEN DISPATCH 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

De gloednieuwe Citroen Dispatch 2021 wordt elektrisch. Dit busje krijgt verschillende verbeteringen, maar de volledig elektrische versie is het hoogtepunt. Citroën plant meer comfort en zal er ook voor kiezen om het exterieur opnieuw te ontwerpen. Het Dispatch-model is de afgelopen jaren allesbehalve een unieke bestelwagen geweest. Hij leek erg op zijn broer Peugeot Expert en leek zelfs erg op Toyota Proace.

Nu gaat Citroen eindelijk proberen om een ​​compleet nieuwe look af te leveren die Dispatch nog unieker maakt. Naast meer comfort zou het interieur meer technologie en hogere veiligheidsclassificaties moeten krijgen. Over het algemeen is het een spannende tijd voor de Dispatch Van, en dit is wat u in de toekomst van dit model kunt verwachten.

CITROEN DISPATCH 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

VERZENDING 2021 HERONTWERP

De aanstaande Citroen Versand 2021 is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes. Er is echter maar één dakhoogte die u kunt kopen. Citroën biedt ook drie uitrustingsniveaus. Alles begint met de instap Dispatch X en eindigt met de Dispatch Enterprise Plus met het hoogste bereik. Alle drie de versies krijgen verschillende wijzigingen. We hebben het natuurlijk over het opnieuw ontwerpen van de buitenkant. Citroen is eindelijk klaar om iets compleet nieuws en unieks af te leveren. Met dit in gedachten heeft de verzendbus een nieuw frontpaneel gekregen. 

✓ U kunt ook controleren:

U kunt extra chromen accenten verwachten rond de grille. Dezelfde grille wordt van hogere kwaliteit en groter. Bovendien worden er standaard gloednieuwe koplampen aangeboden. Dit busje krijgt nieuwe panelen en zelfs de achterkant zal aanzienlijk worden gewijzigd. Het huidige model is gebaseerd op EMP2 of het Efficient Modular Platform 2. We weten niet of Citroen een nieuwe architectuur zal introduceren of de huidige zal aanpassen.

CITROEN DISPATCH 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

DEZELFDE POSITIONERING VAN DE MOTOR

De basisuitrusting blijft draaien met de 1,6-liter diesel. Deze motor heeft een vermogen van 95 pk en is voorzien van een handgeschakelde 5-versnellingsbak. U kunt ook een optionele automatische transmissie opladen. De tweede versie van een 1,6 liter diesel heeft een hoger vermogen en heeft een vermogen van 115 pk. Dit apparaat werkt om de een of andere reden echter alleen met een handmatige verzending.

De meest populaire motorkeuze is de optionele 2.0-liter diesel. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende versies: 124 pk, 150 pk en 176 pk. De sterkste prestaties worden ook bereikt met automatische transmissie en peddels op het stuur.

CITROEN DISPATCH 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

VOLLEDIG ELEKTRISCHE CITROËN VERZENDING

Volgens de laatste berichten is Citroën van plan om drie gloednieuwe elektrische voertuigen te introduceren. De Citroen Dispatch 2021 is een van de modellen die geëlektrificeerd zal worden. Elektrische voertuigen zullen tegen 2021 op de markt komen.

Volgens de fabrikant biedt volledig elektrische verzending een hoog niveau van comfort en soepelheid. Er zullen twee batterijformaten zijn met verschillende bereiken. Een batterij van 50 kWh biedt een bereik van 200 kilometer. Bovendien zou de 75 kWh-variant een actieradius van bijna 200 mijl moeten bieden.

CITROEN SHIPPING 2021 RELEASEDATUM EN COMPETITIE

Het segment middelgrote bestelwagens is erg sterk, maar ook erg verwarrend. De nieuwe Citroën Dispatch 2021 is ook een middelgrote bestelwagen die de komende maanden tal van nieuwigheden zal introduceren. Volkswagen Transporter en Mercedes-Benz Vito zijn op dit moment de meest waarschijnlijke concurrenten. Citroen zal later dit jaar een nieuwe postordertruck uitbrengen.