CHRYSLER VOYAGER 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Volgens de laatste berichten zal de nieuwe Chrysler Voyager in 2021 er niet uitzien zoals velen van ons dachten. Nog niet zo lang geleden zette Chrysler een vreemde stap met de nieuwe Voyager. Dit model was bedoeld ter vervanging van het instapmodel Pacifica minivan. Veel betrouwbare bronnen zeiden dat de Voyager er ongeveer hetzelfde uit zou zien als de huidige Pacifica. Dit zal echter niet gebeuren.

Hoe dan ook, de nieuwe Pacifica krijgt een grote facelift en die wijzigingen zullen niet beschikbaar zijn op de Voyager. Hoogstwaarschijnlijk zal het interieur ook verschillen van wat iedereen had verwacht. De aandrijflijnopties zijn nog steeds een mysterie. De nieuwe Voyager zal deze zomer in de verkoop gaan.

CHRYSLER VOYAGER 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

VOYAGER 2021 DRAAGT DE PACIFICA-STYLING NIET

Chrysler bevestigde in feite dat Pacifica en Voyager verschillende gezichten zouden hebben. De nieuwe Chrysler Voyager 2021 behoudt zijn huidige ontwerp, terwijl de Pacifica-minivan een meer dramatische facelift krijgt. Bovendien biedt Voyager geen van de innovaties van Pacifica. Sommige mensen denken dat dit een gek idee is.

Aan de andere kant is dit een geweldige manier om uw premium minivan te scheiden van iets goedkoper. Bovendien zullen Pacifica-kopers eerder bereid zijn hun tassen te openen. Over het algemeen zal de inkomende Voyager in 2021 het uitrustingsniveau Pacifica LX vervangen en een goedkopere optie zijn.

CHRYSLER VOYAGER 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

VOYAGER VS. PACIFICA INTERIEUR

Het verhaal gaat verder dan het exterieurontwerp. De aanstaande Chrysler Voyager 2021 zal ook vertrekken vanuit Pacifica op het gebied van interieurontwerp en engineering. De inkomende Pacifica krijgt ook extra technologie en andere interieurverbeteringen. Voyager daarentegen zal in 2021 nergens dichtbij zijn. Ter vergelijking: Pacifica heeft een 10,1-inch infotainmentscherm en de bovenste uitrustingsvarianten hebben een hoogwaardige nappaleren bekleding.

✓ U kunt ook controleren:

Bovendien is een herontwerp van de middenconsole te verwachten. Een 7 ”touchscreen wordt aangeboden voor de Voyager, samen met de standaard stoffen bekleding. De meeste premiumfuncties zijn echter exclusief beschikbaar. Dit omvat ook technische functies en rijhulpsystemen.

CHRYSLER VOYAGER 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

MOTOR SPECIFICATIES

Iets zal tenminste hetzelfde zijn als het Pacifica-model. De Chrysler Voyager 2021 zal dezelfde en betrouwbare 3,6 liter V6-motor gebruiken. Deze krachtige eenheid produceert 287 pk en 267 lb-ft koppel. Een automatische transmissie met 9 versnellingen is beschikbaar en de Voyager zal zeker een zeer soepele rit bieden. Bovendien zal Pacifica’s nieuwe torque vectoring AWD-systeem beschikbaar zijn bij Voyager.

Dankzij dit zal de nieuwe opstelling indien nodig alle vier de fietsen van stroom voorzien. Bovendien kan het volledige vermogen alleen op de achterwielen worden overgebracht. De nieuwe Voyager-minivan accelereert in 7,6 seconden van 0 naar 100 km / u. Hij kan bijna 3600 pond trekken en zal een automatische transmissie met negen versnellingen gebruiken.

PRIJS EN RELEASE DATUM VAN DE CHRYSLER VOYAGER 2021

Als je moet kiezen tussen Pacifica of Chrysler Voyager 2021 , is Pacifica een veel betere optie. De minibus Voyager kost minder dan 30.000 euro. Bovendien komt dit model deze zomer voor de Pacifica aan.