Chrysler Pacifica 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Een van de beste minivans op de Chrysler Pacifica-markt is klaar voor meer updates. De nieuwe minivan uit de Chrysler Pacifica 2022- familie komt eraan en we kunnen een enorme verbetering verwachten.

Chrysler Pacifica 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Over het algemeen heeft Chrysler zojuist verschillende updates voor de Pacifica uitgerold, waaronder een aantrekkelijker front, een ruime cabine met veel veiligheid en, voor het eerst in de geschiedenis, een model met vierwielaandrijving. Net als de vorige minivan, zal de komende twee aandrijflijnen hebben. De eerste is een 3,6-liter V6 die 287 pk en 267 lb-ft koppel ontwikkelt en de tweede is een optionele hybride.

Chrysler Pacifica 2022 Exterieurwijzigingen

Chrysler Pacifica De nieuwe minivan uit de 2022-familie van Chrysler zal een aantal belangrijke updates bevatten. Sommige vroege foto’s tonen een zeer aantrekkelijk voorschort en achtergedeelte. Over het algemeen houden we van wat de fabrikant aan de voorkant heeft gedaan, door een grotere grille en schele koplampen toe te voegen. Dit geeft de nieuwe Pacifica een mooiere uitstraling.

Ook de achterzijde krijgt wat verfrissingen, waaronder een modern tintje met de led-lichtsignatuur over de gehele breedte die de twee achterlichten met elkaar verbindt. Bovendien voegt de nieuwe Pinnacle-kuip badges toe op de voordeuren en unieke wielontwerpen.

Chrysler Pacifica 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Interieur verbeteringen

De cabine van de Chrysler Pacifica 2022 ziet er fantastisch uit, en we houden van de nieuwe unieke middenconsole die zich uitstrekt van het dashboard tussen de voorstoelen. Het comfort is ook beter en de Pacifica heeft materialen van hogere kwaliteit.

Bovendien wordt hij standaard geleverd met een groter 10,1-inch infotainmentscherm en gebruikt hij de nieuwste versie van de Uconnect-Five-software-interface van een merk. Zoals u kunt zien, zal de volgende generatie Pacifica over het algemeen meer standaardfuncties hebben. Naast een nieuw systeem kunnen kopers extra rijhulpmiddelen verwachten.

Chrysler Pacifica 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Specificaties benzinemotor

De nieuwe Chrysler Pacifica 2022 zal een gewone benzinemotor gebruiken die bestaat uit een 3,6-liter V6 die 287 pk en 267 lb-ft koppel produceert. Van wat we hebben gehoord, zal dit model als eerste worden geleverd met vierwielaandrijving als optie. De eerder genoemde motor is ook gekoppeld aan een soepele 9-traps automatische transmissie.

✓ U kunt ook controleren:

Hybride versie

Een hybride systeem is een van de meest efficiënte op de markt en de nieuwe Pacifica is hiermee leverbaar. Deze motor gebruikt een 3,6 liter die werkt in combinatie met twee elektromotoren. Volgens Chrysler levert Pacifica 260 pk met dit systeem en gebruikt een 16 kWh-accu. Opladen gaat snel en je kunt dit model in principe in minder dan twee uur opladen via een 240 volt stopcontact. We kunnen ook een betere kilometerstand verwachten dan de andere modellen in dezelfde categorie.

Chrysler Pacifica 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Chrysler Pacifica prijs en releasedatum

De aanstaande Chrysler Pacifica 2022 zal enigszins worden herontworpen en zal een meer luxe cabine huisvesten. Net als het vorige model zal het nieuwe waarschijnlijk dezelfde prijs hebben, beginnend bij 36.000 euro. EEN

Het WD-systeem is optioneel en dat betekent dat je $ 2.000 extra nodig hebt om het te krijgen. Het gelimiteerde model is een van de meest uitgeruste en kost rond de 50.000 euro, terwijl de Pacifica Hybrid zou kunnen beginnen bij 43.000 euro.