Chrysler Aspen 2021: Technische informatie, prijs, releasedatum

De legendarische Chrysler Aspen 2021 maakt een comeback . Volgens de laatste berichten komt het nieuwe model dit jaar aan. Vanwege de Covid 19-uitbraak denken we echter dat de releasedatum voor volgend jaar kan worden uitgesteld. De FCA Group publiceert slechts enkele tekeningen en we denken dat de SUV van de volgende generatie mooi en modern zal zijn. Zoals u misschien al weet, was de Chrysler Aspen destijds niet de best verkochte SUV in het Duits. De fabrikant hoopt echter dat dit model in de nabije toekomst nieuw leven kan worden ingeblazen.

Qua ontwerp ziet de aankomende Aspen er erg aantrekkelijk uit en zoals we kunnen zien, zal hij veel dingen delen met de beroemde Dodge Durango. We hopen dat het een ruimere cabine biedt en zeker een beter interieur zal introduceren.

Chrysler Aspen 2021: Technische informatie, prijs, releasedatum

Chrysler Aspen 2021 exterieur details

De aankomende Chrysler Aspen 2021 wordt een aantrekkelijkere en elegantere SUV dan het Durango-model. Omdat beide modellen echter dezelfde basis hebben, kunnen we veel overeenkomsten verwachten. Over het algemeen krijgt de aankomende SUV lichtere materialen dan Durango en, dankzij deze nieuwe SUV, lichter. Chrysler zal ook betere aerodynamica introduceren die zeker van invloed zal zijn op het brandstofverbruik.

Bovendien zal de aankomende SUV uiterst modern zijn en een voorpaneel hebben met een grille die lijkt op het F-Pace-model. Om competitief te blijven, gebruikt de Aspen LED-koplampen, iets grotere bumpers en nieuwe, elegante wielen.

Chrysler Aspen 2021: Technische informatie, prijs, releasedatum

Luxe interieur

De nieuwe Chrysler Aspen 2021 is de SUV met een moderne en stijlvolle cabine. In tegenstelling tot het vorige model krijgt het nieuwe model meer functies en updates. Daarnaast is de cabine verhoogd en biedt deze SUV met drie rijen een uitstekende indeling binnenin.

Een van de hoogtepunten van de vorige Chrysler Aspen was de ruime cabine. We kunnen dus hetzelfde verwachten met de nieuwe. Volgens sommige geruchten kan het aankomende model enkele veranderingen ondergaan, waaronder een virtuele cockpit en materialen van betere kwaliteit. Bovendien zal het zeker worden uitgerust met het nieuwste infotainmentsysteem, Apple CarPlay, automatische ondersteuning voor Android en een verbeterde lijst met rijhulpfuncties.

prestatie

Qua prestaties wordt de nieuwe Chrysler Aspen 2021 aangedreven door enkele motoropties. In de basisversie zal het nieuwe model dezelfde krachtige en bekende 3,6-liter Pentastar V6-unit gebruiken. We hebben momenteel echter geen informatie over de vraag of deze motor zal worden versterkt en meer paarden zal leveren dan voorheen. De huidige variant met dezelfde motor levert 287 pk en 262 pond-voet. Dit model maakt ook gebruik van een automatische transmissie met 9 versnellingen.

✓ U kunt ook controleren:

De Pacifica plug-in hybride setup zou ook de volgende optie kunnen zijn. Dit systeem combineert een 3,6 liter motor met twee elektromotoren. Dit model heeft ook een accu van 16 kWh onder het achterplatform.

Chrysler Aspen 2021: Technische informatie, prijs, releasedatum

Chrysler Aspen 2021 prijs en releasedatum

De nieuwe drie-rij SUV Chrysler Aspen 2021 van het bedrijf maakt een stijlvolle comeback. Dit model wordt beter en ziet er aantrekkelijker uit. Eind dit jaar zal het ook te koop zijn.

Wat de prijs betreft, we hebben geen exacte cijfers, maar het komt van enkele geruchten die iets onder de 50 000 Euro. Chrysler’s nieuwe vlaggenschip Aspen-model zal eind dit jaar worden gelanceerd, terwijl de verkoop begin 2021 kan starten.