Chevy Trax 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwe cross-over Chevy Trax 2022 voor kleine auto’s krijgt eindelijk wat kleine verfrissingen. Net als de vele modellen van het bedrijf, zal de komende Trax echter gewoon een ander vervoermiddel zijn. Daarnaast kreeg de huidige SUV twee jaar geleden een modern gezicht. We mogen dus verwachten dat de volgende subcompacte SUV hetzelfde exterieurdesign zal behouden met minimale veranderingen.

Op basis van het vorige model zal de nieuwe waarschijnlijk dezelfde motor behouden. De huidige Trax is verkrijgbaar met een krachtige 1,4-liter viercilinder turbomotor die 138 pk en een koppel van 148 pond-voet produceert. Liefhebbers van deze compacte SUV kunnen dit jaar een nieuwe faceliftversie verwachten.

Chevy Trax 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Chevy Trax Facelift 2022

De nieuwe kleine SUV met 4 deuren, de Chevy Trax 2022 , zal voor 2022 enkele kleine aanpassingen ondergaan. Deze kleine auto-crossover biedt veel ruimte en robuuste SUV-accenten. In vergelijking met zijn grotere broer, de Trailblazer, is de Trax korter en heeft hij een hoger profiel.

Het ontwerp is afhankelijk van de uitrustingsniveaus en we raden ten minste LS en LT aan. Beiden hebben aantrekkelijke 16-inch aluminium wielen, terwijl de hoger getrimde LT verwarmde zijspiegels en achterlichten met LED-accenten heeft. De Midnight Edition is de meest populaire uitrusting tot nu toe. Dit pakket voegt glanzend zwarte 18-inch aluminium wielen, zwarte beschermplaten voor en achter en andere donkere accenten toe.

✓ U kunt ook controleren:

Moderne en eenvoudige hut

Binnenin heeft de nieuwe Chevy Trax 2022 een zeer eenvoudig en modern ontwerp. Net als de vorige generatie, zou de volgende generatie dezelfde lay-out moeten hebben. Hierdoor blijven er twee rijen stoelen over met voldoende ruimte voor vijf passagiers.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

Wat de interieurstyling betreft, heeft de Trax veel van dezelfde elementen van zijn voorganger behouden. We mogen verwachten dat hetzelfde 7-inch touchscreen, Android Auto, Apple CarPlay, satellietradio, zes luidsprekers, Bluetooth, twee USB-poorten en een wifi-hotspot standaard zijn. Ook de veiligheid is verbeterd en Trax bevat veel airbags, elektronische stabiliteitscontrole, kindersloten, tractiecontrole en ga zo maar door.

Chevy Trax 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Chevy Trax 2022-motor

Zoals eerder vermeld, zal de aankomende Chevy Trax 2022 subcompacte crossover dezelfde aandrijflijn gebruiken als zijn voorganger onder de motorkap. Dat betekent dat we opnieuw een 1,4-liter viercilinder turbomotor mogen verwachten die 138 pk en een koppel van 148 pond-voet levert.

Vermoedelijk blijft de motor gekoppeld aan een zestraps automatische transmissie met voorwielaandrijving. Net als voorheen blijft vierwielaandrijving optioneel. Over het algemeen verwachten we voor het modeljaar 2022 geen veranderingen van Chevrolet op dit gebied.

Chevy Trax 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Chevy Trax 2022 releasedatum en prijs

De Chevy Trax 2022 is een kleine subcompacte crossover die ideaal is voor rijden in de stad en op de snelweg. Voor 2022 krijgt dit model een paar kleine verfrissingen om het nog betoverender te maken. Naast exterieurupdates zal de aankomende SUV ook meer standaardfuncties bevatten. De releasedatum zal hoogstwaarschijnlijk in de zomer zijn.

De prijs blijft ook een mysterie, maar we verwachten dat deze dicht bij het huidige modellengamma zal blijven, aangezien er geen significante wijzigingen zijn. Het huidige model begint bij 24.195 euro, inclusief de richtprijs.