Chevrolet Traverse 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Als u op zoek bent naar een model met een comfortabele en minivan-achtige cabine, dan is de nieuwe Chevrolet Traverse SUV 2022 altijd een goede keuze. De nieuwste aankondiging van de nieuwe generatie kan roadtrips met het gezin nog aangenamer maken. De Traverse is een groot model in het middenklasse SUV-segment.

Dit model heeft een van de grootste beschikbare laadruimtes. De Traverse SUV neemt het op tegen Toyota Highlander, Kia Telluride en Ford Explorer. Een stevige V6-motor onder de motorkap levert behoorlijk vermogen en een laag brandstofverbruik. De verkoop start later in 2021.

Chevrolet Traverse 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Traverse 2022 herontwerp

De Chevrolet Traverse 2022 is, zoals eerder vermeld, een van de grootste SUV’s in de middelgrote markt. Dit model is 204 inch lang. In theorie heeft Traverse dezelfde lengte als het Tahoe-model op ware grootte. De enorme grille en LED-koplampen, die doen denken aan een Camaro, helpen hem te identificeren. Elke uitrustingsvariant biedt echter iets bijzonders.

Het meest verspreid is bijvoorbeeld het sportieve RS-model met veel zwarte accenten en bredere 20-inch velgen. Verder zijn er rode accenten en exclusieve velgen. De uitrustingen van Redline Edition en Premier zijn veel gedurfder en sportiever. De uitrustingsvariant High Country met adembenemende 20 inch lichtmetalen velgen en extra chroomaccenten is immers de topklasse.

Chevrolet Traverse 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Interieur updates

De aanstaande Chevrolet Traverse 2022 heeft drie rijen stoelen en ruimte voor zeven passagiers. Wanneer de achterbank neergeklapt is, is er een ongelooflijke laadcapaciteit. Zoals eerder vermeld, lijkt de cabine op een minivan en is de traverse compacter dan zijn belangrijkste concurrenten. In feite passen er zes koffers achter de derde zitrij, wat fantastisch is.

✓ U kunt ook controleren:

Elke uitrustingsvariant biedt uitstekend comfort en een overvloed aan basisfuncties. De meeste functies zijn echter terug te vinden in het topmodel High Country-model. Een eenvoudig 7″ touchscreen is standaard, maar een 8″ touchscreen is als optie verkrijgbaar. Beide versies bieden een aantrekkelijke gebruikersinterface en snelle reactie.

Chevrolet Traverse 2022: specificaties, prijs, releasedatum
Chevrolet Traverse 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Transmissie, MPG

De Chevrolet Traverse in 2022 introduceert geen nieuwe aandrijflijnoptie. Deze SUV heeft een 3.6 liter V6 motor met 310 pk. Chevrolet verkoopt ook een negentraps automatische transmissie voor sneller schakelen.

De krachtige V6-motor is een van de meest betrouwbare motoren op de middenklasse markt. Het heeft ook een stop-startsysteem, dus het brandstofverbruik is uitstekend. In werkelijkheid haalt de Traverse 27 mpg op de snelweg, wat hoger is dan de aantallen die door sommige van zijn concurrenten worden aangeboden.

Chevrolet Traverse 2022 releasedatum, prijs

Qua kosten zou een nieuw model duurder zijn dan zijn voorganger. De Chevrolet Traverse 2022 gaat nu 33.000 euro kosten, een flinke verbetering. Hoe dan ook, de 2022MY is bijna 3.000 euro duurder dan de vorige. Wij vinden de prijs in ieder geval redelijk gezien de prestaties van Traverse. De topklasse High Country-apparatuur kost je zo’n 60.000 euro. De verkoop start naar verwachting in de tweede helft van 2021, rond september.