Chevrolet Tahoe 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwe Chevrolet Tahoe 2021 is onderweg. Grote SUV wordt het model van de volgende generatie. Om dezelfde reden zal de nieuwe Tahoe radicale veranderingen ondergaan. Dit omvat een complete revisie, een nieuw chassis en nog veel meer. Het doel is om een ​​hoogwaardige SUV te leveren die kan concurreren met een nieuw Ford Expedition-model. Tahoe zal het nieuwe T1-platform van GM inzetten waarop veel van de pick-ups van het bedrijf zijn gebaseerd.

De nieuwe onafhankelijke achterwielophanging is een andere belangrijke verandering. Qua afmetingen zal Tahoe iets groter zijn. Dat betekent dat we meer binnenruimte of zelfs meer stoelen kunnen verwachten. Daarnaast profiteert ook de laadruimte. Chevrolet zal zoveel aandrijflijnopties bieden. Hierdoor kunt u kiezen tussen prestaties en brandstofverbruik.

Chevrolet Tahoe 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuw platform en ophanging

New Tahoe zal geen nieuw ontwerp introduceren. Hoe dan ook, de meest ingrijpende veranderingen zullen onder de huid plaatsvinden. Een nieuw platform en een andere ophanging zullen deze SUV aanzienlijk veranderen. De 2021 Chevrolet Tahoe zal nu meer wapens hebben om te concurreren met de Ford Expedition. Een nieuw T1-platform van GM zal deze grote SUV ondersteunen. Het is eigenlijk een vrachtwagenplatform.

Tahoe 2021 herontwerp

De nieuwe grote SUV van Chevy wordt opnieuw ontworpen. De Chevrolet Tahoe 2021 zal enkele belangrijke verbeteringen en veranderingen ondergaan. Dankzij het nieuwe platform wordt Tahoe echter een beetje groter. Uitgebreid gebruik van hoogwaardige staal- en aluminiummaterialen zal dit model ook helpen een paar kilo af te vallen. Om precies te zijn, de nieuwe Tahoe is groter en lichter dan zijn voorganger.


We hebben de nieuwste spionagefoto’s gezien. Helaas verbergt sterke camouflage perfect de meeste nieuwe stijlelementen en functies. Een bredere grille is op het eerste gezicht zichtbaar en er worden ook nieuwe LED-koplampen aangeboden. We kunnen de gloednieuwe achterlichten, nieuwe wielen en mogelijk nieuwe karakterlijnen verwachten.

Chevrolet Tahoe 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Interieur

De aanstaande Chevrolet Tahoe 2021 biedt een comfortabel interieur met veel moderne features. De cabine ziet er stijlvol uit en er is veel ruimte binnenin. De nieuwe generatie Tahoe biedt meer ruimte dan ooit tevoren. De reden is de laatste dimensionale veranderingen als gevolg van een nieuw platform. Eén ding is nog niet duidelijk.


✓ U kunt ook controleren:

De nieuwste SUV van Chevy zou meer binnenruimte kunnen bieden of zelfs de zitcapaciteit kunnen vergroten. In dit geval zal een configuratie met negen zitplaatsen ons allemaal verrassen. Chevrolet zal veel nieuwe voorzieningen installeren. We kunnen nieuwe bekleding, grotere displays en meer standaarduitrusting verwachten. Over het algemeen verbetert Chevrolet alle aspecten van binnenuit.


Chevrolet Tahoe 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Chevy Tahoe 2021-motoropties

Tahoe biedt tal van aandrijflijnopties. Het begint allemaal met een 3,6 liter V6. Daarnaast zijn een 5,3 liter en een 6,2 liter V8 optioneel. Hoe dan ook, de Chevrolet Tahoe 2021 zou een 2.7-liter Silverado-motor kunnen krijgen. Deze kleinere viercilinder is uitgerust met een turbocompressor. Bovendien is een hybride variant een andere geweldige optie. Ook wordt gedacht aan een RST-variant.

GM zal zowel een 8-traps als een 10-traps automatische transmissie leveren. Achterwielaandrijving is standaard. Bovendien is de vierwielaandrijving optioneel op het basismodel. Een 5,3-liter V8 levert 355 pk en 385 lb-ft koppel. Aan de andere kant produceert een grotere 6,2-liter V8 420 pk en een koppel van 460 lb-ft.

Concurrentie, prijs, releasedatum

De aankomende 2021 Chevrolet Tahoe krijgt een aanzienlijke prijsstijging. Het nieuwe model kost tot 50.000 euro. Dankzij de talrijke uitrustingsopties zou je natuurlijk 70.000 euro kunnen betalen.