Cadillac XT6 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De gloednieuwe Cadillac XT6 2021 is een perfect uitgebalanceerde SUV met drie rijen die wordt geleverd met tal van versnaperingen. Deze luxe SUV bevindt zich tussen de 2-rijige XT5 crossover SUV en een 3-rijig Escalade-model in originele maat. De XT6 is wereldwijd populair en biedt een eersteklas ontwerp en veel luxe binnenin.

Het interieur moet nog beter comfort bieden dan de XT5 en er zijn meer rijhulpfuncties. Net als het model van de eerste generatie blijft het nieuwe model beschikbaar met een 3,6-liter V6 die 310 paarden produceert.

Cadillac XT6 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cadillac XT6 2021 exterieur facelift

De komende Cadillac XT6 2021 wordt van buitenaf herzien. De meeste onderdelen blijven hetzelfde en de enige zichtbare wijzigingen bevinden zich op het voorpaneel. Het herziene bekende schildvormige rooster en de horizontale koplamp zijn aantrekkelijker dankzij het scherpere uiterlijk. We zien ook een agressievere bumper. In ieder geval deelt dit model veel ontwerpkenmerken met zijn crossover SUV-tegenhangers XT4 en XT5.

✓ U kunt ook controleren:

Er is een soortgelijk ontwerp aan de achterkant van de XT6 als voorheen. Het wordt geleverd met een hervormd achterlicht dat er beter uitziet dankzij het gebruik van LED-verlichting. Dimensioneel wordt deze SUV geleverd met een wielbasis van 112,8 inch. Bij de keuze van de sportmodellen krijgen kopers een zwarte grille met een mesh-structuur, een donkere carrosseriekant, evenals raamlijsten en getinte lenzen met neutrale dichtheid op de achterlichten.

Cadillac XT6 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Interieurs

De komende Cadillac XT6 2021 zal worden uitgerust met de nieuwste beschikbare technologieën. Deze SUV met zeven zitplaatsen heeft een van de beste interieurontwerpen in zijn segment. Het verslaat gemakkelijk de modellen zoals Lincoln Aviator, Audi Q7 en Mercedes-Benz GLS.

Comfort is gegarandeerd en de fabrikant heeft de lijst met standaard- en optionele voorzieningen uitgebreid. Daarnaast is de cabine van de XT6 uitgerust met voorzieningen zoals lederen stoelen, verwarmde 8-voudig verstelbare voorstoelen, verwarmd stuur, elektrisch schuifdak, 3-zone klimaatregeling, handsfree achterklep en 8 inch touch. Scherminfotainmentsysteem met Android Auto en Apple CarPlay-integratie.

Beveiliging

Als het gaat om bestuurdersassistenten, wordt de XT6 2021 standaard geleverd met een voorwaartse aanrijdingsalarm , voor voetgangersremmen, langzaam automatisch voorwaarts remmen , een parkeerhulp voor en achter, verkeerswaarschuwing achter en een dodehoekwaarschuwing.

Cadillac XT6 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Eenmotorig aanbod

De volgende generatie Cadillac XT6 2021 blijft een enkele aandrijflijnoptie aanbieden. Deze betrouwbare SUV is uitgerust met een 3,6-liter V6-aandrijflijn die 310 pk en 271 lb-ft koppel levert. Volgens sommige geruchten kan deze motor echter wat extra paarden krijgen.

Dezelfde aandrijflijn drijft modellen aan zoals GMC Acadia of Chevy Traverse. Ongeacht welke aandrijflijn vermogen overbrengt via een automatische transmissie met 9 versnellingen, de voorwielaandrijving moet standaard worden gebruikt, terwijl het AWD-systeem optioneel is. Slepen is redelijk voor zo’n grote SUV en de nieuwe Cadillac XT6 uit 2021 kan tot £ 4.000 trekken.

Cadillac XT6 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cadillac XT6 2021 aankomstdatum en prijs

De nieuwste Cadillac XT6 2021 is de SUV met een revolutionair ontwerp. Daarnaast wordt de cabine beter en introduceert het nieuwe model veel nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen.

Volgens Cadillac zal de komende X6 starten vanaf meer dan € 53.000 en zal beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2021.