Cadillac XT5 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De middelgrote SUV Cadillac XT5 2021 werd enkele dagen geleden bespioneerd en de eerste foto’s werden online gepubliceerd. Volgens de foto’s is het nieuwe model geüpdatet en ziet het er brutaler uit dan voorheen. De bespioneerde testmuilezel is bedekt met milde camouflage en de meeste delen zijn zichtbaar. De voorkant van deze SUV zal domineren en agressiever zijn dankzij het nieuwe juwelenkoplampensysteem. De cabine wordt ook beter en we kunnen meer comfort verwachten.

Over het algemeen worden de meeste wijzigingen onder de motorkap aangebracht. De aankomende XT5 krijgt een nieuwe viercilinder turbomotor die 270 pk en een koppel van 295 lb-ft levert.

Cadillac XT5 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cadillac XT5 2021 wordt geleverd met een kleine revisie

Het XT5-model staat bekend als een elegante SUV met een geweldig design en nog betere functies. Het ziet er uniek en luxueus uit. Volgens recente foto’s kunnen we zien dat het model 2021 kleine exterieurherzieningen zal ondergaan. Het Cadillac XT5 2021- model meet nog steeds dezelfde afmetingen en vormen.

✓ U kunt ook controleren:

Deze SUV is gebaseerd op het populaire Escala-concept. Bovendien delen beide modellen veel aanwijzingen. Het verouderde rooster is opnieuw ontworpen en ziet er agressiever uit. De fabrikant heeft ook nieuwe juweelkoplampen geïnstalleerd. Het zijprofiel is grotendeels behouden en herbergt hoogwaardige 18 inch wielen. Bovendien kunt u optioneel een meer onderscheidende 20-inch velg krijgen. Op de achterkant zijn minimale wijzigingen aangebracht. De fabrikant zal de achterlichten een nieuwe vorm geven en sterkere bumpers toevoegen.

Cadillac XT5 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cabinedesign en technologie

Het interieurontwerp van de recent bespioneerde Cadillac XT5 2021 zal modern zijn en de fabrikant zal meer standaardfuncties bieden. De XT5 2021 staat ook bekend als een betrouwbare en veilige SUV. Het wordt geleverd met het nieuwe rijhulpsysteem, dat meer veiligheid biedt. Het hoogtepunt van deze afdeling is het geavanceerde zelfrijdende systeem. Dit systeem is alleen ‘veilig’ op snelwegen. Hetzelfde systeem wordt ook geïntroduceerd met de CT6 sedan.

De cabine van de X5 is modern en biedt meer hoogwaardige materialen dan voorheen. Er zal binnen veel ruimte zijn en het comfort zal geweldig zijn. Zelfs het standaardmodel heeft meer functies. Het model van dit jaar omvat cruisecontrol, elektrische parkeerrem, elektrische voorstoelen, elektrische snelle op / neer-ramen, keyless entry, klimaatregeling in twee zones, lederen stuur, Bose-audio met 8 luidsprekers en een draadloos oplaadstation voor smartphones.

Cadillac XT5 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Specificaties aandrijflijn

De volgende generatie Cadillac XT5 2021 zal worden aangeboden met dezelfde 3,6 liter V6 als het huidige model. Deze motor levert 310 pk en een koppel van 270 lb-ft. Hij wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving en een 8-traps automatische transmissie. Een vierwielaandrijving is optioneel. Deze aandrijflijn is snel, betrouwbaar en responsief.

De nieuwe motor wordt ook gepresenteerd. U kunt een optionele 2,0-liter viercilinder turbo krijgen die dezelfde transmissie gebruikt. Het produceert 270 pk en een koppel van 295 lb-ft. Kortom, deze aandrijflijn levert gistkracht dan de basis aandrijflijn, en daardoor kunnen we een aanzienlijk lager brandstofverbruik verwachten.

Cadillac XT5 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cadillac XT5 2021 prijs en releasedatum

De aankomende Cadillac XT5 2021 komt ergens dit jaar aan. Bovendien wordt het nieuwe model gemarkeerd met dezelfde startprijs als het huidige model. Dat betekent dat de middelgrote basis-SUV 41.500 euro gaat kosten. De upgrade naar hogere uitrustingsvarianten met meer functies en hoogwaardige materialen kost meer dan 70.000 euro.