Cadillac XT4 2021: specificaties, prijs, releasedatum

De aankomende Cadillac XT4 2021 is een visueel opvallende luxe cross-over voor kleine auto’s, die een sterke concurrent zal zijn voor veel modellen in hetzelfde segment. Naast het aantrekkelijke exterieurdesign biedt deze SUV meer comfort en een verfijnde cabine dan de meeste van zijn concurrenten tegenwoordig.

Net als het vorige model wordt de nieuwe Cadillac XT4 2021 met dezelfde motor aangeboden. Deze SUV voor kleine auto’s wordt aangedreven door een viercilindermotor met turbocompressor die 237 pk levert.

Cadillac XT4 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cadillac XT4 2021 updates

Het design van de Caddilac XT4 2021 is vernieuwd en oogt modern. Cadillac maakt verschillende ontwerpverbeteringen en voegt meer standaard- en optionele functies toe. De meeste visuele veranderingen zijn aan de voor- en achterkant. Het nieuwe model krijgt een karakteristieke koplamp en achterlichtbehandeling. Bovendien voegde de fabrikant een praktisch exterieurdesign toe met de vernieuwde grille. Dezelfde medicijnen zijn ook te zien in het grotere XT5-model.

Het sportmodel is een echte business. Deze versie voegt meer Active Sport-ophanging, indrukwekkende 18-inch wielen en vierwielaandrijving met off-road rijmodus toe. Cadillac biedt ook twee nieuwe metallic lakkleuren (Silver Dust en Garnet).

Cadillac XT4 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Binnenlandse gastheren Meer technici

De cabine van de nieuwe generatie Cadillac XT4 2021 is luxueus, comfortabel en ruim. We moeten vermelden dat de XT4 de SUV is die meer hoogwaardige materialen biedt dan enig ander model in zijn klasse. Het dashboard ziet er schoon uit en de bovenste deurpanelen zijn bedekt met een genaaide kunstleren bekleding. Daarnaast heeft de XT4 een aantrekkelijk nieuw 8,0-inch infotainmentsysteem met Cadillac’s CUE-software. Apple CarPlay, Android Auto, geïntegreerde wifi-hotspot en een audiosysteem met zeven speakers zijn standaard.

✓ U kunt ook controleren:

Er zijn ook veel optionele voorzieningen, zoals navigatie en een Bose-geluidssysteem met 13 luidsprekers. Het technologiepakket is verkrijgbaar met (alleen premium luxe- en sportmodellen). Dit paneel heeft een digitaal instrumentenpaneel, een head-up display en een draadloze smartphone-oplader.

Veiligheids- en rijhulpfuncties

Aangezien dit een bijgewerkt model is, kunnen we uitgaan van een betere beveiliging dan voorheen. De huidige XT4 biedt ook een geweldig beschermingspakket. Het wordt standaard geleverd met functies zoals voorwaartse botsingswaarschuwing en automatisch noodremmen, dodehoekbewaking met achteruitrijwaarschuwing en adaptieve cruisecontrol.

Cadillac XT4 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Cadillac XT4 2021 Onder de motorkap

Onder de motorkap wordt de aankomende Cadillac XT4 2021 aangedreven door een viercilinder turbomotor die 237 pk kan produceren. Deze motor stuurt vermogen via een automatische transmissie met negen versnellingen en is verkrijgbaar met voor- of vierwielaandrijving. Het huidige model met dezelfde motor accelereert in 7,8 seconden van 0 naar 100 km / u. Als we die tijd vergelijken met het nieuwste BMW X1-model dat op 6,3 seconden loopt, verliest de XT4 het gevecht.

Net als voorheen heeft deze SUV een brandstofbesparend uitschakelsysteem voor cilinders dat dankzij zijn XT4 gemiddelde EPA-schattingen van het brandstofverbruik levert. Het model met voorwielaandrijving levert 30 mpg op de snelweg, terwijl het model met vierwielaandrijving 29 mpg levert.

Cadillac XT4 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Release datum en prijs

De nieuwste Cadillac XT4 2021 is een goed uitziende SUV die een bedreiging vormt voor veel SUV’s op de markt. Het basismodel, dat een geweldig pakket aan features biedt, begint bij 36.690 euro. Als u een vierwielaandrijving nodig heeft, kunt u deze voor nog eens 2500 euro toevoegen.