Buick Regal 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De aankomende Buick Regal sedan uit 2022 is klaar om een ​​stijlvol herontwerp en een aantal interieurs voor het komende jaar te introduceren. Volgens de informatie waarover we beschikken, zal de Amerikaanse productie van de Regal officieel eindigen in augustus en zal de verkoop van het aankomende model in China naar verwachting doorgaan. Naast enkele kleine uiterlijke upgrades, wordt de nieuwe plank geleverd met een meer technische cabine.

Buick Regal 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Daarnaast heeft de fabrikant het multifunctionele stuur vernieuwd en een geavanceerder infotainmentsysteem toegevoegd. Aan de andere kant, voor de Chinese markt, gebruikt de nieuwe Buick Regal continu een 1,5-liter turbo die 166 pk produceert en een 2,0-liter turbo die 233 pk en 258 lb-ft produceert.

Buick Regal 2022 exterieurdesign

De aankomende Buick Regal 2022 is de sedan die een stijlvol herontwerp krijgt. Mocht je het nog niet weten, dit model staat in sommige markten ook wel bekend als de Opel Insignia. Voor 2022 heeft de fabrikant enkele kleine uiterlijke vernieuwingen doorgevoerd en de nieuwe plank krijgt hervormde koplampclusters en verschillende lagere bumperontwerpen.

Bovendien wordt de traditie voortgezet met een statig radiatorrooster, een atletische uitstraling en een elegante achterkant. Interessant is dat velen geloven dat het aankomende model de best uitziende plank tot nu toe is. Naast het standaardmodel mogen we ook een krachtigere Regal Sportback GS verwachten. Deze variant oogt sportiever dankzij de vele moderne accenten. Het omvat een unieke grille, luchtinlaten in de onderste rand en grotere uitlaatpijpen. Daarnaast wordt de GS geleverd met 19 inch wielen ten opzichte van 17 inch wielen op het standaardmodel.

Buick Regal 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De cabine ziet er luxer uit

De nieuwe Opel Insignia, Buick Regal 2022 , krijgt binnen ook wat verfrissingen op het gebied van styling. Allereerst ziet de middenconsole er schoner uit en heeft de fabrikant een nieuw scherm toegevoegd. Daarnaast zijn Apple CarPlay en Android Auto integratie standaard, zoals het vernieuwde multifunctionele stuur, 4G LTE wifi hotspot en een groter 8 inch display met navigatie.

✓ U kunt ook controleren:

Daarnaast is de knop voor de versnellingsbak veel beter verplaatst en gepositioneerd. Er is over het algemeen ruimte voor twee grote bekerhouders voor de bestuurder en voorpassagier. Net als het vorige model heeft ook de nieuwe een 5-persoons cabine en biedt hetzelfde comfortabele gevoel.

Buick Regal 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Buick Regal 2022 motorspecificaties

De nieuwste Buick Regal 2022 is de sedan, die verkrijgbaar zal zijn met twee motoropties. Het standaardmodel maakt gebruik van een 1.5 liter turbomotor met 166 pk. Naast deze motor biedt Buick ook een krachtigere 2,0-liter turbo met 233 pk en 258 lb-ft.

Als je het niet wist, drijft dezelfde motor de Amerikaanse variant aan. Net als de productiemotor moet de optionele motor worden aangesloten op dezelfde automatische transmissie met negen versnellingen.

Buick Regal 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Releasedatum, prijs

Zoals eerder vermeld, zal Buick proberen de Chinese markt te betreden met enkele van zijn aankomende modellen. Volgens verschillende berichten zal de fabrikant ook een stijlvolle nieuwe Envision en de Encore GX introduceren.

De nieuwe Buick Regal 2022 zal hoogstwaarschijnlijk later dit jaar arriveren, maar zal helaas alleen in China verkrijgbaar zijn. Volgens informatie die we hebben ontvangen, zal het beginnen bij ongeveer 188.800 CNY voor de 1.5-liter turbo, wat het equivalent is van 27.614 euro. De krachtigere 2,0-liter turbo met luxe uitrusting zou tegen de huidige wisselkoersen 216.800 CNY of ongeveer 31.710 euro moeten kosten.