Buick Envision 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Na het herontwerp van vorig jaar is het vrij duidelijk dat de Buick Envision 2022 zonder grote updates zal komen . Voor zover we tot nu toe weten, zullen de veranderingen voor het tweede productiejaar klein zijn. We weten zeker dat er een nieuwe kleuroptie zal worden aangeboden, aangezien het Preferred-uitrustingsniveau nieuwe wielen krijgt. Anders dan dat, zouden we een paar aanpassingen aan de standaarduitrusting kunnen zien, maar de algehele lay-out zal zeker hetzelfde blijven. Mechanische veranderingen zullen zeker niet gebeuren.

Al met al kun je rekenen op een compacte cross-over die er geweldig uitziet en veel ruimte biedt aan passagiers. We houden ook van de rit en het infotainmentsysteem. Bovendien suggereren rapporten sterk voorspelde betrouwbaarheidsbeoordelingen. Aan de andere kant houden we niet van de kwaliteit van de cabine, die zou beter moeten zijn, terwijl de wegligging niet bijzonder aantrekkelijk is.

Ook al zijn er geen grote veranderingen, de Buick Envision 2022 komt deze zomer al.

Buick Envision 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Buick Envision 2022-ontwerp

Aangezien dit een zeer fris model is dat voor dit modeljaar werd onthuld, is het volkomen logisch om de Buick Envision 2022 zonder een bepaalde update te zien. Het zal gewoon het tweede jaar van productie markeren en voor zover we tot nu toe weten, zullen de grotere nieuwigheden kleine updates zijn, zoals de nieuwe Sapphire Metallic-afwerking, terwijl de Preferred-specificatie wordt geleverd met nieuwe 18-inch wielen. Anders blijft de styling hetzelfde.

Wat betreft de mechanica, we zullen zeker geen verandering zien. We staan ​​op het punt een bekende lay-out te zien op basis van het bekende E2-platform van GM. Dit specifieke model heeft een wielbasis van 109,4 inch, waardoor je kunt rekenen op voldoende passagiersruimte. Natuurlijk kun je ook rekenen op een typische FF-lay-out, hoewel er ook vierwielaandrijving beschikbaar zal zijn.

Buick Envision 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Innerlijk

Ook interieurwijzigingen zullen niet plaatsvinden. We zullen dezelfde cabine-indeling zien die veel goede dingen te bieden heeft. Het dashboard ziet er aantrekkelijk uit, al zou de kwaliteit van het interieur beter kunnen. De materialen zijn oké, maar slechts een paar plekken zijn bedekt met hard plastic. Aan de andere kant is de bouwkwaliteit niet van het niveau dat je zou verwachten van een model in deze prijsklasse.

Buick Envision 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Zoals eerder vermeld heeft deze crossover een wielbasis van 109,4 inch, wat vrij groot is voor een compacte crossover. Het is dan ook geen wonder dat de beenruimte in beide rijen indrukwekkend is. Vijf volwassenen kunnen comfortabel zitten, terwijl de voorstoelen ook enorm en ondersteunend zijn. Als het gaat om laadvermogen, verwacht dan ongeveer 25,2 kubieke voet achter de tweede rij, terwijl het totale volume ongeveer 52,7 kubieke voet is. Dat is ongeveer het gemiddelde voor het segment.

eigenschappen

Dit aspect zal waarschijnlijk enige innovatie met zich meebrengen, maar we twijfelen er niet aan dat de meeste dingen hetzelfde zullen blijven. Dus de lijst met standaardfuncties moet goodies bevatten zoals een 8-inch touchscreen, stereo met zes luidsprekers, satellietradio, twee USB-poorten en draadloze Android Auto en Apple CarPlay. Verder zijn er tal van opties, zoals een 10,2-inch touchscreen, navigatie, een audiosysteem met zeven speakers, een Bose audiosysteem met negen speakers, HD-radio, draadloos opladen van apparaten, extra USB-poorten, een panoramisch schuifdak, Zoneklimaat bediening en starten op afstand.

✓ U kunt ook controleren:

Hetzelfde geldt voor veiligheidsfuncties. Het huidige model is al standaard uitgerust met extra’s zoals een achteruitrijcamera, frontaanrijdingswaarschuwing, automatische noodremming, voetgangersremmen vooraan, dodehoekbewaking, rijstrookvertrekwaarschuwing, rijstrookvertrekwaarschuwing, rijstrookwisselwaarschuwing, dwarsverkeerswaarschuwing achteraan, parkeren achteraan hulpsensoren, etc. Daarnaast krijg je goodies zoals een head-up display, parkeersensoren voor, een parkeercamerasysteem met rondom zicht, adaptieve cruisecontrol, parallelle en haakse parkeerassistent, etc.

Buick Envision 2022-motor

Dit aspect zal zeker geen verandering brengen. De Buick Envision 2022 zal doorgaan met een bekende 2,0-liter turbo-vier die ongeveer 228 pk en 258 pond-voet koppel levert. Het wordt geleverd in combinatie met een 9-traps automatische transmissie die het vermogen naar de voor- of alle wielen overbrengt. De hele aandrijflijn werkt redelijk goed. De rijdynamiek is redelijk goed, terwijl het brandstofverbruik nog beter is.

Over brandstofverbruik gesproken, deze cross-over levert ongeveer 24 mpg op in de stad en 31 mpg op de snelweg. Dat is bovengemiddeld voor de klas. AWD-modellen zijn iets dorstiger, maar nog steeds beter in vergelijking met de meeste klasgenoten. Het maximale trekgewicht is maximaal 1.500 pond.

Buick Envision 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Buick Envision 2022 releasedatum en prijs

Ondanks het uitblijven van veranderingen zal de Buick Envision niet laat in het jaar 2022 arriveren. In plaats daarvan komt het in de zomer op de markt. De basisprijs zou 33.000 euro moeten zijn.