BMW X7 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Het Duitse vlaggenschip model nieuwe BMW X7 2021 is klaar om verdere updates te ontvangen. Dit model begon zijn reis in 2019 en jaren later hebben we enkele claims dat het nieuwe model later dit jaar zal aankomen. Zoals u wellicht weet, wordt de X7 het vlaggenschip van BMW en dankzij de hoge verkoop zal het opnieuw ontworpen model opnieuw het luxesegment op ware grootte veroveren.

Naast het elegante en agressieve ontwerp biedt deze SUV met drie rijen twee krachtige motoren onder de motorkap. Net als voorheen zal het nieuwe model standaard dezelfde 3.0-liter Inline-6 ​​met turbolader (xDrive40i) gebruiken, terwijl de 4,4-liter V8 met twee turboladers optioneel is en onder het xDrive50i-model zit.

BMW X7 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

BMW X7 2021 designtaal

De aankomende BMW X7 2021 is de SUV met de beroemde designtaal van BMW. Deze grote SUV ziet er goed uit en ziet er goed uit op de weg dankzij de grote niervormige roosters en slanke LED-koplampen die de breedte van de X7 benadrukken.

Volgens BMW heeft de nieuwste X7 de beste ontwerptaal voor ondersteunende personages op de markt. Het zijprofiel toont ook de nieuwe 21-inch wielen en runflat-banden. Je kunt echter altijd kiezen voor het pakket met grotere 22 inch wielen.

✓ U kunt ook controleren:

Aan de achterkant is een chromen balk aanwezig als de bijna identieke LED-achterlichten die een sedan uit de 7-serie dragen. Er zullen tal van aanpassingen zijn. Het Dynamic Handling-pakket zal bijvoorbeeld beschikbaar zijn met M Sport-remmen, Active Comfort Drive met Road Preview en een M Sport Differential waarmee de xDrive50i-versie kan worden gekozen. Hetzelfde pakket, naast het sportieve M-differentieel met beperkte slip, kan worden gekocht voor $ 3.850 op de xDrive40i.

BMW X7 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Uitstekend comfort binnen

De komende BMW X7 2021 is de SUV die uitstekend comfort en een moderne cabine biedt. Daarnaast heeft de nieuwe X7 drie rijen stoelen en genoeg ruimte voor zeven passagiers.

De fabrikant heeft deze keer nog meer functies toegevoegd en de nieuwste X7 heeft een geavanceerd 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel dat modern en zeer configureerbaar is. Optioneel kunt u een premiumpakket krijgen met een op afstand bedienbare motorstart, automatisch sluitende deuren, elektrische rolluiken en een Harman Kardon-stereosysteem met 1.500 watt. De basisversie van het premiumpakket kost slechts 1.550 euro.

Het interieur is over het algemeen uitstekend en er is voldoende hoofd- en beenruimte voor alle passagiers. Over het algemeen kunnen de rugleuningen van de nieuwste X7 2021 op de middelste en achterste rij worden neergelaten of automatisch worden teruggezet met een praktische knop in de bagageruimte.

veiligheid

De lijst met actieve chauffeursassistenten bevat nog meer functies. Het model omvat dode hoekdetectie, rijstrookwaarschuwing, aanrijdingswaarschuwing achteraan, frontale aanrijdingswaarschuwing, waarschuwing voor kruisend verkeer achteraan en informatie over snelheidslimieten.

Met het xDrive50i-model krijgen kopers echter een 360 graden bovenaanzichtcamerasysteem dat parkeren ondersteunt, een head-up display, een waarschuwingssysteem voor het verlaten van een rijstrook en een file-assistent.

BMW X7 2021 aandrijflijn

Het laatste rapport beweert dat de komende BMW X7 2021 een uitstel zal zijn . Dit model heeft dezelfde twee aandrijflijnen als zijn voorganger. De basis X7 xDrive40i gebruikt een 3,0-liter Inline-6 ​​met turbocompressor die 330 pk en een koppel van 330 lb-ft kan genereren. Volgens sommige geruchten zal het nieuwe model echter beter presteren.

Als de claim klopt, verwachten we ongeveer 350 paarden. Naast het basismodel zal de fabrikant ook een krachtigere motor introduceren die het xDrive50i-model aandrijft. Deze aandrijflijn bestaat uit een krachtige 4,4-liter V8 met twee turbocompressoren die 456 pk en 479 lb-ft koppel leveren. Beide aandrijvingen zullen een 8-traps automatische transmissie gebruiken met schakelpeddels, en beide hebben een maximale trailerbelasting van 7500 pond.

BMW X7 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Wat zijn de kosten van de BMW X7 2021?

De nieuwste BMW X7 2021 zal aantrekkelijker worden. Daarnaast krijgt de xDrive40i meer functies en een nog sterkere prestatie. De X7 is helemaal geen goedkope SUV. Voor dit model moet je opvallen vanaf zo’n 74.000 euro. Kies je echter voor de krachtigere xDrive50i, die is uitgerust met een 4,4-liter V8 met twee turboladers, dan heb je iets minder dan 93.000 euro nodig. Daarnaast kan een goed uitgeruste xDrive40i 100.000 euro bereiken, terwijl het xDrive50i-model snel oploopt tot 121.000 euro.