BMW X6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De herziene versie van de BMW X6 2022er zou dit jaar moeten aankomen. Deze middelgrote SUV kwam op het toneel met een coupé-achtige styling en zorgde voor een stijlvolle, moderne uitstraling. Over het algemeen is de nieuwe BMW X6 gewoon een overdracht die veel ontwerpkenmerken deelt met het huidige model.

Net als de vorige BMW X6 zou de nieuwe ook verkrijgbaar moeten zijn met een aantal verschillende aandrijflijnen. Een 3,0-liter zescilinder-in-lijn met turbo is standaard, terwijl een 4,4-liter V8 twin-turbomotor optioneel is. Er zijn in principe drie V8-versies. De X6 is standaard uitgerust met achterwielaandrijving, vierwielaandrijving is optioneel.

BMW X6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

BMW X6 2022 met design dat sportieve styling imiteert

De laatste herziene versie kwam in 2020 en de nieuwe BMW X6 2022 is slechts een overdraagmodel. In principe heeft het dezelfde vormentaal, maar oogt moderner. De middelgrote SUV gaat zijn derde modeljaar in en heeft een gedurfd, coupéachtig design.

De voor- en achterkant van BMW blijven domineren met aantrekkelijke LED-koplampen en geven de SUV een sportief design. Bovendien ziet de erkende nier er enorm uit, en de automaker heeft dat ook op het X7-model gedaan. Aan de achterkant heeft de X6 een stompe staart met slanke achterlichten, een dikke achterbumper en grote uitlaatpoorten.

BMW X6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Cabine-upgrades

Binnenin behoudt de aankomende BMW X6 2022 dezelfde aantrekkelijke look als de huidige SUV. Over het algemeen is deze SUV een van de best uitgeruste in zijn klasse. Dankzij de hoekige lijnen op het dashboard, het 12,3-inch touchscreen en de scherp gestileerde luchtinlaten domineert deze SUV. Net als bij het vorige model is de middenconsole afgeschuind naar de bestuurder toe, wat hem een ​​unieke uitstraling geeft. Bovendien voegt de autofabrikant een sportiever, drieledig stuurwiel toe in combinatie met grote schakelflippers.

Verder is de nieuwste X6 standaard uitgerust met Apple CarPlay, Android Auto, een audiosysteem met 10 speakers, Bluetooth en vijf USB-poorten. Optioneel ontvangen kopers een digitaal 12,3-inch instrument, een WLAN-hotspot, een audiosysteem met 20 speakers en een draadloze smartphone-oplader.

✓ U kunt ook controleren:

veiligheid

De veiligheid van de nieuwe BMW X6 2022 omvat vele innovaties. Deze SUV heeft standaard parkeersensoren, frontaanrijdingswaarschuwing, dodehoekwaarschuwing, automatisch noodremsysteem, rijstrookvertrekwaarschuwing en verkeersbordherkenning.

BMW X6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Specificaties BMW X6 2022 aandrijflijn

Onder de motorkap behoudt de nieuwe BMW X6 2022 dezelfde motoren als zijn voorganger. De huidige SUV is verkrijgbaar met drie verschillende aandrijflijnen. Een 3,0-liter zescilinder-in-lijn met turbo is standaard, goed voor 335 pk.

De fabrikant biedt echter optioneel drie 4,4-liter V8-motoren met twin-turbo-oplading en verschillende vermogens aan. In principe zijn er modellen met 523 pk, 600 pk en 617 pk. Net als zijn voorganger is de nieuwe X6 standaard uitgerust met achterwielaandrijving; als optie kan ook voor vierwielaandrijving worden gekozen. Elke X6 is uitgerust met een achttraps automatische transmissie die zorgt voor soepel schakelen.

BMW X6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Startdatum en kosten

Na een herontwerp in 2022 besloot de fabrikant enkele wijzigingen aan te brengen in de aankomende BMW X6 2022er . Over het algemeen is deze SUV nog steeds een carry-over model met dezelfde moderne designtaal. Deze keer voegde BMW echter meer standaardfuncties toe en maakte het concurrerender in de markt.

Volgens het laatste nieuws komt het aankomende model later dit jaar. Als overdrachtsmodel moeten we aannemen dat het in dezelfde prijsklasse ligt als het huidige model, dat tussen $ 66.045 en $ 109.595 ligt, inclusief de richtprijs.