BMW X4 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

De BMW X4 2021 wordt opnieuw ontworpen en zal tal van verbeteringen opleveren. Volgens het laatste nieuws komt de BMW X4 2021 volgend jaar de straat op en kunnen we verdere veranderingen in design en design verwachten.

Het exterieur van de nieuwe BMW X4 2021 wordt herzien en de fabrikant zal deze SUV agressiever maken dan voorheen. Er zijn ook enkele veranderingen aan de binnenkant en we kunnen een luxere hut verwachten. De krachtige variant X4 M is ook weer beschikbaar. Dit beest ziet er agressiever uit en gebruikt een krachtigere motor dan het basismodel.

BMW X4 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

BMW X4 2021 exterieur veranderingen

De komende BMW X4 2021 zal mid-cycle updates introduceren. Deze SUV blijft een agressief ontwerp en uitstekende aerodynamica bieden. De fabrikant zal dit keer meer hoogwaardige materialen gebruiken en de functies zoals koplampen en bumpers uitbreiden. Het voorpaneel is, zoals we al hebben geschreven, agressief en heeft een grote dubbele niergrill, die ook in bijna alle modellen van de X-Klasse aanwezig is.

LED-koplampen worden standaard aangeboden. Afgezien daarvan biedt dit model een sportspoiler aan de achterkant, wat een extra portie sportiviteit geeft. De BMW X4 2021 wordt nog steeds geleverd met standaard 19 inch lichtmetalen velgen en optionele 20 inch velgen. Daarnaast rijdt de sportievere X4 M-variant op hoogwaardige 20 inch wielen. Als dit niet genoeg voor je is, biedt de fabrikant ook grotere, zwart geverfde 21-inch vijfspaaks velgen.

BMW X4 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Ruime en technische cabine

De BWW X4 2021 is de prachtige compacte SUV met een eersteklas cabine. Er is veel ruimte binnenin. Met twee rijen stoelen en genoeg ruimte voor vijf passagiers, heeft deze SUV ook een laadvermogen van 19 kubieke voet en kan hij met 51 kubieke voet worden verhoogd met de achterbank neergeklapt. De X4 verliest de strijd tegen de BMW X3 op deze afdeling. De X3 presteert veel beter op dit gebied en biedt 29 kubieke voet ruimte achter de tweede rij en 63 kubieke voet met neergeklapte achterbank.

✓ U kunt ook controleren:

Het basismodel X4 is goed uitgerust. Het wordt geleverd met HD-radio, 12-luidsprekersysteem, Apple CarPlay en ten slotte automatische compatibiliteit met Android. Het infotainmentsysteem maakt gebruik van een 10,3-inch scherm met de nieuwste geavanceerde functie voor gebarencontrole. Met dit systeem kan de bestuurder een infotainmentsysteem bedienen met vijf eenvoudige handbewegingen.

Kleuren

De gloednieuwe BMW X4 2021 heeft een prachtig kleurenpalet van negen kleuren. Deze omvatten kleuren zoals Jet Black, Alpine White, Flamenco Red, Dark Olive, Mineral White, Phytonic Blue, Glacier Silver, Dark Graphite en ook een van de meest populaire zwarte saffieren.

BMW X4 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

BMW X4 2021 Powertrain Technische gegevens

De komende BMW X4 2021 zal verkrijgbaar zijn met twee motoren, waarvan er één het krachtige X4 M-model aandrijft. Het basismodel is verkrijgbaar met een 2,0-liter inline-4-aandrijving met turbocompressor die 248 pk levert. Deze motor is voorzien van een 8-traps automaat en maakt standaard gebruik van de vierwielaandrijving of Xdrive.

BMW X4 M.

Zoals u misschien al weet, heeft de fabrikant vorig jaar enkele wijzigingen aangebracht in het X4 M-model. De oude motor werd vervangen door de nieuwe turbolader Inline-6, die 473 pk en 442 lb-ft koppel levert. Dankzij deze krachtige motor sprint het M high-performance model in slechts 4,1 seconden van 0 naar 60 mijl per uur. Het wedstrijdmodel duurt 4 seconden plat. Een AWD-systeem is ook standaard bij deze variant.

BMW X4 2021: technische gegevens, prijs, releasedatum

Prijs en releasedatum

De aankomende BMW X4 2021 is een fantastisch ontworpen SUV die meer technologie en hoogwaardige materialen zal gebruiken dan zijn voorgangers. Om deze reden moeten we zeggen dat dit model niet goedkoop is. De vanafprijs van het basismodel is 52.000 euro.

Kiezen voor een volledig geladen model kan de prijs verhogen naar € 80.000. De X4 M heeft een agressiever ontwerp. Dit model is verkrijgbaar vanaf € 62.000. De BMW-fabrikant zal eind 2020 zijn nieuwste X4 lanceren.