BMW M2 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

We hebben zowel foto’s als een computertekening van de tweede generatie BMW M2 2022 . Dat weten we van de motorprestaties, de prijs en de Competition- en CS-modellen!

De BMW M2 nummer 2 zou op zijn vroegst in de zomer van 2022 in serieproductie moeten gaan. Gebaseerd op de onlangs gepresenteerde 2 Series Coupé, gebruikt X-Tomi Design een computertekening om te visualiseren hoe de Performance 2 Series eruit zou kunnen zien. Zichtbare spatborden en een sportiever front maakten al deel uit van het recept voor succes in de eerste generatie. Het is echter afwachten of de flappen voor de voorbanden in serieproductie zullen gaan.

BMW M2 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De foto’s gaven al de optiek aan: hoewel de M2 ​​er nog steeds over een groot gebied op gecamoufleerd is, kan de weelderige verijdeling de gespierde basisvorm ook niet verbergen. De brede stuurhuizen en dorpels zijn niet moeilijk te zien. Aan de voorzijde vallen de BMW nierkappen op. Ze lijken ook horizontaal te lopen in plaats van verticaal op de Power-2 – als een duidelijk onderscheid met de nieuwe M3 en M4. Net als zijn grotere en sterkere broers, is de BMW M2 (2022) gebaseerd op het CLAR-platform, dat is ingekort voor het compacte.

BMW M2 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Dat betekent: BMW-fans kijken uit naar een zescilindermotor en achterwielaandrijving. Aangezien de reeds gepresenteerde M240i maar liefst 374 PS mobiliseert, kunnen we met de M2 ​​aanzienlijk meer dan 400 PS verwachten. Het is echter nog onduidelijk of BMW ook een handmatige schakelaar gaat installeren. in de M2 ​​mogen we beduidend meer dan 400 pk verwachten. Het is echter nog onduidelijk of BMW ook een handmatige schakelaar gaat installeren. in de M2 ​​mogen we beduidend meer dan 400 pk verwachten. Het is echter nog onduidelijk of BMW ook een handmatige schakelaar gaat installeren.

✓ U kunt ook controleren:

BMW M2 2022 motor

BMW M2 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De BMW M2 (2022) komt naar verwachting vroeg of laat als Competition- en CS-model. De concurrentie, die ongeveer 30 pk krachtiger is, maakt nu deel uit van de goede toon van M GmbH en belooft nog meer dynamiek en rijplezier – maar ook tegen hogere prijzen. De CS markeerde onlangs de sterkste uitbreidingsfase van de M2. Het kan nog een paar jaar duren voordat hij weer op het podium staat. Hoeveel de BMW M2 (2022) en het verwachte concurrerende model gaan kosten, is nog onduidelijk. Voordat het in het najaar van 2020 werd stopgezet, kostte zijn voorganger 62.500 euro als concurrent.