BMW M135i 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Willen we gelukkige bezitters zijn van de sportiefste variant van de huidige BMW 1 Serie, dan moeten we kiezen voor de BMW M135i 2022 xDrive, een model dat meedoet in het premium sportcompact segment en al een aantal jaren bij ons is. Dit model wordt gekenmerkt door allround sportiviteit, met name door de motor die hem bezielt en wordt beter gebruikt dankzij de door BMW geïntroduceerde update.

BMW M135i 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Meestal, wanneer we twee jaar na de lancering arriveren, gaat een update meestal gepaard met een esthetische verandering, maar in dit geval is dat niet het geval sinds BMW zich heeft beperkt tot het verlaten van de M135i xDrive in zijn gebruikelijke vorm. Je bent beperkt tot het toevoegen van nieuwe tinten aan het kleurenpalet gecreëerd door BMW Individual, naast  Frozen Orange   metallic en   Frozen Pure Grey,  de   M Sao Paulo Yellow  , die we al kennen van andere modellen zoals de M4 Competition.

BMW M135i 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Op deze manier zijn, zoals je je kunt voorstellen, de updates die de BMW M135i xDrive heeft ondergaan erin verborgen, enkele veranderingen die de M135i xDrive een beter beheersbaar voertuig zullen maken en het rijden aangenamer maken, maar het zal je ook in staat stellen om  nog meer gebruik maken van zijn krachtige viercilinder-in-lijn met   BMW TwinPower Turbo-technologie , die met een vermogen van 306 pk in slechts 4,8 seconden naar 100 km/u accelereert.

✓ U kunt ook controleren:

Over het algemeen zijn de verbeteringen die de nadruk hebben gelegd op de BMW M135i xDrive, het vergroten van de camber of camberhoek van de voorwielen, waardoor een grotere absorptie van zijdelingse krachten in bochten mogelijk wordt. Daarnaast zijn er nieuwe hydraulische steunen op de ophanging geïnstalleerd, zijn de dwars- en draagarmen opnieuw ontworpen en is het veersysteem opnieuw gekalibreerd, wat leidt tot een beter rolgedrag in bochten en beter bochtenwerk. Stuurgevoel, vooral als het erom gaat al je sportieve grit eruit te halen.

BMW M135i 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Dankzij de aangebrachte wijzigingen en de specifieke afstemming van het chassis kan de M135i xDrive beter gebruik maken van zijn motor en alle technologie eromheen. Herinner dat het stelt zeer interessante elementen standaard, zoals de beperkte slip differentieel geïntegreerd in de 8-speed Steptronic automaat zelf, de M sport remmen of M sportstuur.Deze afgestemd op dit model, zonder  te vergeten   de  dynamische stabiliteit control   (DSC), die het gedrag van de besturing zelf, de remmen of het differentieel kan veranderen.

BMW M135i 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De kers op de taart is de nieuwe uitlaatpijp die plaats zal bieden aan de BMW M135i 2022 xDrive , die zo is afgesteld dat hij ons vanaf het begin overweldigt en, eenmaal aan boord, kan doorgeven aan alle inzittenden en vooral, aan de bestuurder Reacties en sensaties van de inline viercilinder.