BMW 3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De eerste foto’s van een BMW 3 Serie 2022 Facelift Spyshot en een mogelijk lek kondigen een update aan voor de Beierse middenklasse – mogelijk in 2022. Dit zijn de verwachte veranderingen in het interieur, de (hybride) motoren en de prijs van de G20 sedan.

De facelift van de BMW 3 Serie zou in 2022 kunnen komen. Dat suggereren althans de eerste foto’s van een Spyshot. De camouflage bedekt slechts delen van het interieur, de carrosserie lijkt onveranderd. Maar dat hoeft niet te betekenen dat BMW hier niet helpt. Foto’s van een mogelijk pre-productiemodel op Instagram (zie hieronder) kunnen inzicht geven in waar elementen van het exterieur aan het veranderen zijn.

BMW 3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

We zien rechtere koplampen met een nieuwe lichtsignatuur die niet langer wordt ingekerfd door een carrosserie. Onder de vergrote dubbele nierengrille bevindt zich een bredere, zwarte balk rond de onderste grille. Ook de luchtinlaten voor de wielkasten krijgen een nieuwe vorm. Toen de laatste spyshot werd bekeken, vertoonden de blootgestelde delen in het interieur geen verschillen met de huidige versie. Het blijft bij de bekende draai-drukknop in de middenconsole en het multifunctionele stuur. Achter het stuur zit een grijs camouflagevlies met een zeer kenmerkende vorm: de gladde rand lijkt door te lopen naar het midden van het dashboard.

BMW 3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Dit zou een indicatie kunnen zijn dat de BMW 3er Facelift (2022) het brede paneel met dubbele monitor inclusief de nieuwste generatie van het iDrive infotainmentsysteem krijgt. Dit zou hand in hand kunnen gaan met de rationalisering van de fysieke bedieningselementen in de middenconsole. dat de BMW 3-serie facelift (2022) het brede paneel met dubbele monitor krijgt. Dit zou een indicatie kunnen zijn dat de BMW 3-serie (2022) het brede paneel met dubbele monitor inclusief de nieuwste generatie van het iDrive-infotainmentsysteem krijgt. Dit zou hand in hand kunnen gaan met de rationalisering van de fysieke bedieningselementen in de middenconsole. dat de BMW 3er Facelift (2022) het brede paneel met dubbele monitor krijgt inclusief de nieuwste generatie van het iDrive infotainmentsysteem.

✓ U kunt ook controleren:

PRIJS, HYBRIDE MOTOREN & INTERIEURS VAN DE BMW 3 REEKS FACELIFT (2022) ALS G20 SEDAN

Het is nog onduidelijk welke motoren de BMW 3 Serie Facelift (2022) in de toekomst zullen aandrijven – de huidige selectie kan blijven. Er zijn momenteel twee plug-in hybrides om uit te kiezen: de 320e (204 pk) en de 330e (252 pk + boost naar 292 pk). De huidige 3-serie uitvoering loopt als een benzinemotor met een 2,0-liter viercilinder-in-lijn (156, 184 of 258 pk) of als de M240i xDrive met een 3,0 liter zescilinder en 374 pk.

BMW 3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Daarboven staat de M3, die als concurrent maximaal 510 pk heeft. Voor dieselrijders: Voorlopig zijn er ook in het interieur diverse aandrijvingen (150 tot 340 pk) met vier- en zescilinderaggregaten beschikbaar. Net als de motorisering van de BMW 3 Serie Facelift (2022), tast de prijsstelling nog in het duister. Wil je een pre-facelift model van de G20 sedan kopen, dan kan dat voor 37.750 euro (juli 2021). We verwachten hier slechts kleine wijzigingen voor de modelupdate.