Bentley Continental GT 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De nieuwe Bentley Continental GT uit 2022 mag dan misschien helpen om de gouden eeuw van supergrote motoren te transformeren in een even groot tijdperk, maar zijn erfenis gaat verder dan gewone prestaties en is ongelooflijk. 

In één interview was het een van de meest blijvende successen van de Britse autofabrikant en in die zin is dit een enorme liefdesbrief aan meer dan 100.000 W12-motoren. 

Bentley Continental GT 2022: specificaties, prijs, releasedatum

In de praktijk is de snelheid van de Bentley Continental GT-prijs van 2022 een verbluffend beeld van wat we verwachten. Gesloten Bentley-snapshots. Al meer dan 42 jaar levert Woodhouse Automotive diensten aan familiegroepen en klanten om aan hun automobielbehoeften te voldoen. 

Overzicht

Wij kopen graag een auto. Onze informatieteamleden en financiële managers zullen hun best doen om u te helpen het proces en de aankoop te beveiligen. Ons brede assortiment stelt u in staat om het product te vinden dat u zoekt, zonweringsniveau, snijvlak of wat u maar nodig heeft voor uw auto, vrachtwagen of SUV. 

Of u nu in onze showroom of thuis winkelt, wij maken het winkelen gemakkelijk voor u. Ook als je niet wilt zien wat je wilt of als je een inkomensadviseur hebt, krijgen we elke dag nieuwe aanbiedingen. Neem nu contact met ons op voor een prestatietest om meer te weten te komen over deze auto of de agenda te begrijpen.

Bentley Continental GT 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Eerlijk gezegd is dit een mooie overwinning voor de topsnelheid van de Bentley Continental GT. Mooie coupons zijn al drie generaties lang het bestverkochte product van het bedrijf. Dit maakt de Benitez SUV een populair Brits modeaccessoire. 

Hoewel andere hogesnelheidsauto’s in de praktijk competitiever zijn, verliezen ze vaak in functie en impact. Uiteindelijk is verwennerij gemakkelijk – alles is krachtig en elke maaltijd is moeilijk. De eenvoud en het gemak van de Bentley-instellingen bepalen het tempo voor de Bentley Continental GT Top Speed ​​​​km/h-snelheid.

✓ U kunt ook controleren:

motor, transmissie en prestaties

U kunt GP ontvangen in de vorm van verzoeken of een afleverbewijs, dus het doorloopsnelheid is bijna onbeperkt. Van Bentley’s moderne, duurzame kleurmodellen tot hout en leer, Norber-koolstofvezel. 

En het resultaat zijn metaalvrije en stijlvolle tassen van koolstofvezel, een professioneel Emler-team en een productportfolio.

Bentley Continental GT 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Sommige problemen bepalen altijd het tempo voor GT en zijn broeders op het vasteland. De 22-inch driekleurige wielen zijn transparanter, met gas vooraan, zwarte gebogen grille, dubbele ovale uitlaatpijpen en een nieuw sportgrilleontwerp. 

Binnenin gebruikt Alcantara een speciale Speed-schaduw met borduursel, Speed-logo en Speed-fascia-badge.

binnenruimte en comfort

Bentley Continental GT Interieur, Niemand bouwt taxi’s zoals Bentele, en het is moeilijk om iets aan te merken op Europees design. Ja, veel technologieën kunnen worden geleend van Audi en Porsche, maar ze zijn met elkaar verweven. 

Deze schakelaars zien er stevig en hoogwaardig uit. En veel van Bentley’s eerste technische afwerkingen – zoals 3D-gezaagd hout en stoomhuiden – zien er aantrekkelijk uit wanneer het luxe bord er erg solide uitziet.

Bentley Continental GT 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Bentley VA biedt een directere rijervaring, maar haalt niet de kenmerken van deze 12-cilindermotoren. Naarmate verdedigers groter werden, veranderden structurele hefbomen zoals W12 Trobes en Giggles in handige bewegingsstromen, maar het spel begon te draaien rond onevenwichtige populaire doelen.