Audi SQ5 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Nieuwe Audi SQ5 2022 releasedatum, interieur, prijs  – deze Q5 deluxe crossover werd onlangs standaard als deze BMW X3 samen met de Mercedes GLC-klasse. Met de SQ5-evolutie is het echt een snelle manier om de instelling aan te pakken, dankzij 349 pk en een looptijd van 0-60 mph van 5,1 seconden. Hoewel het snel is, is het niet zo snel als de beste X3- en zelfs GLC-producten. Het ruim aan deze kant heeft echter veel meer kracht dan velen zouden kunnen gebruiken.Ondanks zijn opmerkelijke prestatiecompetentie  behoudt elke  Audi SQ5 vanaf 2022 de gecertificeerde rijkwaliteit met kleinere Q5’s en transformeert hij ook in een normaal Audi-betrouwbare cabine.

Audi SQ5 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Het lijkt erop dat het voor meerdere jaren definitief kan zijn. Vink de meeste vakjes aan waarop u wordt gerekend, Oahu is de steeds kleiner-paarse variant van de SQ5 die moeilijk te missen is. De M-gemarkeerde X3’s en ook AMG GLC’s lijken veel aangenamer, elk creatief en verbonden met deze band, samen met geen RS Q5 boven de SQ5, de snelste variant van Audi’s crossover lijkt een beetje onderbezet. Bovendien is het met dit soort subjectieve kritiek echt moeilijk om een ​​bug op alle SQ5’s te krijgen.

Exterieur design

De stijlvolle stijl van elke SQ5 zal door sommigen waarschijnlijk als een onbekend gevoel worden beschouwd, terwijl anderen de beperking van Audi kunnen waarderen. Deze SQ5 wordt een Audi met een S-badge en wordt sportiever ingericht als een S-dakspoiler, individuele dak-/achterpanelen en zelfs gedeeltelijke dorpels, samen met 20-inch lichtmetalen banden. Volledig geleide koplampen, evenals elektrische achterlichten, zijn meestal typisch, net als een elektrische achterklep, aluminium zijrails op het dak en ook veiligheidsruiten achter.

Deze Premium Plus Clip biedt een spectaculair zonnedak. Het meten van 183.9 “lang, 65,3 inch. in hoogte en zelfs 84,3 inch breed (zoals het wandspiegelgebied), is in plaats daarvan elke 2022 Audi SQ5 niet vereist, maar de BMW X3 is bijna net zo groot. Deze wielbasis strekt zich uit tot 111,2 inch en, wanneer gevuld, werkt de vloergoedkeuring tot 8,2″. Controle pond kan 4.321 pond zijn, slechts 4 pond zwaarder in vergelijking met de equivalente X3 M40i, wordt ook geleverd met een motor met 6 buizen en alle soorten banden.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Wat de SQ5 onderscheidt, zoals altijd, is absoluut de uitstekende geluidskwaliteit van elk materiaal, elke verbinding en zelfs metalen accent. Het geheel oogt duurzaam en tot het einde ontworpen, lijkt een beetje ontmoedigend, waarin dit soort prachtig ontworpen interieur redelijk begrijpelijk blijkt te zijn. Het is niet afschuwelijk, maar er zou ook niet veel energie moeten zijn. Deze zitplaatsen zijn echter zeker een focus; deze zijn gesneden in een mengsel van leermateriaal en alcantara, en de fauteuils aan de voorkant zijn ook tien keer energie-flexibeler. Elk 7-inch infotainment-computerscherm (duurdere bezuinigingen ervaren een 8,3-inch scherm) lijkt iets eerder te zijn, zeker naast de nieuwste technologieën van Audi. Desalniettemin heeft het alle functies waarop u kunt rekenen, waarbij de bewoners in de volgende rij soms niet over het hoofd worden gezien en een veilige aanrechtstoel krijgen. Deze mensen zullen genieten van de multidisciplinaire vingertechniek.

Audi SQ5 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Alle  Audi SQ5 2022Bezuinigingen komen met veel reguliere vaardigheden. Deze eersteklas schepen hebben een automatische handgreep met drie standen, een dimbare binnenspiegel in de auto, achtergrondverlichting, cruise-tripbediening, geforceerde ontsteking en zelfs een handgreep met ophanglijn. Die comfortabele lederen / alcantara stoelen kunnen in het oog springen, en bovendien zullen mensen een 8-voudige potentiële verandering vinden (met een aantal mogelijke lendenaanpassingen voor de bestuurder) en luxueuze hoofdsteunen. Veiligheidstools vormen samen met pre sensation simple en easy pre sensation city de noodzakelijke achteruitrijcamera. Deze MMI-technologie vormt elk 8-inch kleurenscherm, dat absoluut vrij intuïtief in gebruik is. De beste 2 sneden krijgen een grotere 8,3-inch show. Standaardkenmerken zijn onder meer HD-televisie, Apple CarPlay,

Audi SQ5 2022 motor

Elke SQ5 is gebaseerd op een half dozijn buizenmotor met turbocompressor. Deze 3.0 liter V6 TFSI-motor biedt gewenste maxima in termen van 349 pk en ook 369 lb-voet verschoven op alle banden met een geautomatiseerde transmissie met 8-10 versnellingen. Elke motor reageert echt, en het koppel zal ook stevig aankomen door zeer lage dips, en zelfs als er een stevig V6-geluid is, zal het je niet veel wilde ontsnappingsmogelijkheden bieden in deze markt. In het echte leven is deze Audi SQ5 2022-combinatie van lean energy delivery-service en puur trainingspotentieel echter geen gemakkelijke taak om fouten te maken. Deze uitrusting is gewoon niet slecht. Sinds BMW’s 8-10 speeder kan het echter aanzienlijk minder snel van begrip zijn, door veranderingen meestal onopvallend af en toe en geleidelijk een keer met duwtjes. Het geheel kan ook vakkundig en snel zijn, zonder dat scherpe randje waar veel geliefden naar op zoek zijn. Als je hebt geüpgraded met een Foundation Q5 (dat is een 2e liter driecontainer), is elke waardering binnen de prestaties van de SQ5 duidelijk merkbaar.

Audi SQ5 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Die richting zal specifiek zijn en er zal veel gewicht aan het proces worden gehecht. Met tot 85 procent koppel dat op de achterbanden kan worden overgebracht, is het echt een leuke en fascinerende metgezel. Elke rit is veel meer ontspannen in vergelijking met elke X3 M, zelfs als de Audi SQ5 2022er niet met dezelfde autoriteit over haarspeldbochten rijdt als welke SUV, en de identieke kan ook worden bepaald op de scherpere Porsche Macan. Op de weg liggen de ontspannen houding van elke SQ5 en ook het gebrek aan weg- of mogelijk wielgeluid uit de cabine rond deze niveaus voor uw luxe SUV. Met een adaptieve verseluchtsluis beschikbaar, kunt u de Unique-optie gebruiken om de besturing,

Audi SQ5 2022 prijs en releasedatum

Deze Audi SQ5 2022 is verkrijgbaar in enkele uitrustingsvarianten en begint bij elke Premium vanaf 52.900 euro. De Premium Plus is binnenkort verkrijgbaar voor 56.900 euro en de prestige shirts in het assortiment vanaf 60.650 euro. Dergelijke prijzen verwijderen belastingen, accreditaties, registraties en zelfs de stipte controle van het merk van 995 euro. Audi maakt nauwelijks een echte blindganger, en het gaat niet om te beginnen met deze SQ5. Door de grote, individueel gevormde grille voor het delicate SQ5-embleem aan de achterkant, is het echt een typisch verfijnde Audi-ontwikkeling.