Audi R8 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Nieuwe Audi R8 2021 , We hebben al gesproken over enkele van de sportieve innovaties van 2020 en we hebben terecht vastgesteld dat de meeste ervan niet verloren zouden gaan op het circuit. De auto die zal worden gewijd aan het artikel van vandaag, is gepositioneerd als een sportwagen die is ontworpen voor dagelijks reizen. We zullen het hebben over het nieuwe modeljaar van de nieuwe Audi R8 2021 en de Russische prijzen die het probleem een ​​paar dagen geleden aankondigden.

Audi R8 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum

Het uiterlijk van de tweede generatie van deze sportcoupé is niet revolutionair veranderd. Ingenieurs uit de West-Duitse samenleving nemen echter zelden hun toevlucht tot serieuze ontwerphervormingen en geven de voorkeur aan evolutionaire stijlontwikkeling. Dus en deze keer. Zo behoudt de nieuwe generatie van de nieuwe Audi R8 2021 de oorspronkelijke vorm van de carrosserie.

De bekende schuifspoiler is ook verkrijgbaar. De veranderingen gingen gepaard met lichte maar zeer effectieve slagen. De innovatieve optische frontapparaten hebben alleen LED-verlichting ontvangen. De verlichtingsmodules bestaan ​​uit veel verschillende elementen, elk met een nauwkeurig gedefinieerde actierichting.

Nieuwe Audi R8 2021

Laat je niet beroven van licht en intellectuele vaardigheden. U kiest de verlichtingsmodus onafhankelijk, waarbij u zich richt op een aantal factoren: de aanwezigheid van tegemoetkomende voertuigen, de hoek van het stuur, de verlichtingssterkte en andere. Het oude “single frame” -rooster is omgeven door sterke luchtinlaten. Naast het koelen van de aandrijflijn, verbeteren ze het aandraaien van voertuigen op de weg bij hoge snelheden. Het volume van de wielkasten is aanzienlijk toegenomen. We laten geen extra aerodynamische nissen achter zonder aandacht, die harmonieus zijn gegraveerd in het zijoppervlak.

Het achterste deel van de “R8” heeft een krachtige diffuser, waarin twee vierkante uitlaatpijpen zijn gemonteerd. De maat van de auto is vergelijkbaar met die van andere modellen in de sportklasse. De lengte was 4420 mm, breedte – 1940 mm, hoogte – 2650 mm. De wielbasis was 2650 mm en de afstand van het voertuig was niet groter dan 105 mm.

Het is stom om te zoeken naar gebreken in het ontwerp van de nieuwe Audi R8 2021 sedan, en dat is niet het geval. Het interieur van de sportcoupé is perfect. De bestuurder en voorpassagier naast hem kregen een enorme stahoogte. De fabrikant is niet begonnen zijn zones te sorteren op het type racecockpits, met behoud van de typische indeling van het pand. Klassiek gevormde stoelen zijn ideaal voor bemanningsleden met antropometrische gegevens.

 

Ze zijn uitgerust met een verscheidenheid aan verschillende elektronische parameters, versierd met verwarming en ventilatie en “besparen” in verschillende seizoenen. Het dashboard heeft mechanische wijzers verlaten en is nu een enorm scherm met hoge resolutie dat virtuele schalen weerspiegelt. Indien gewenst kunnen ze worden vervangen door de geolocatieroute van de reis of het beeld van de bewakingscamera. Het kleine formaat van het stuur is uiterst praktisch tijdens het rijden. Het is van onder naar boven afgeplat, enigszins verdikt in het gripgebied en natuurlijk uitgerust met een set veelzijdige sensoren.

Er zijn geen klachten over de materialen van het interieur van het model. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, met een duidelijke structuur en een ongelooflijk elegante kleurprestatie. Het ergonomische element van de cabine is ook op zijn hoogtepunt.

Als apparaat krijgt de klant verschillende elektronische hulpsystemen aangeboden, een 2-zone airconditioning, adaptieve cruisecontrol, meerdere sensoren, complete elektrische voorbereiding, twee parkeersensoren en nog veel meer. Voor extra geld kunt u een combinatie van de hoofdelementen met de “fijne nappa” -huid bestellen en sportstoelen installeren in de vorm van emmers.

✓ U kunt ook controleren:

Technisch gezien kan de nieuwe Audi R8 2021 aan de meest veeleisende chauffeurs voldoen. Het model heeft een bijgewerkt platform gekocht dat voor 30% uit composiet bestaat. Daarnaast hebben de ontwerpers het gebruik van lichte aluminiumlegeringen aanzienlijk uitgebreid. Daardoor ‘verloor’ de massa van de auto bijna 130 kilogram, nu niet meer dan anderhalve ton. Integendeel, de torsiestijfheid van het lichaam nam met 40% toe. De ophanging van de “Magnetic Ride” wagen is volledig onafhankelijk en elektronisch gestuurd. Het heeft een structureel diagram dat is gebouwd op twee kruishefbomen. De remmechanismen zijn gebaseerd op keramische schijven. Het spelersmodel is vol.

Technische gegevens van de Audi R8 2021

De nieuwe Audi R8 2021- motor wordt van achter onder een doorzichtige motorkap gemonteerd. Drie soorten systemen worden gebruikt als aggregaten:

  • 5,2 liter tiencilinder V-motor. De “FSI” -motor kan een vermogen van 540 pk ontwikkelen. De honderd bedieningselementen die hij in 3,5 seconden monteert met een topsnelheid van 323 km / u en een brandstofverbruik van niet meer dan 11,8 liter.
  • De verder ontwikkelde V10 “Plus” heeft een motor met hetzelfde volume, maar ontwikkelt nu al 610 vermogens. Hij accelereert in slechts 3,3 seconden naar 100 km / u. De hogesnelheidsuitschakeling van deze motor is 330 km / u. “Gluttony” – 12,4 liter.
  • “E-tron” installatie, bestaande uit twee elektromotoren met een totaal vermogen van 231 pk. Ze worden aangedreven door een tractiebatterij met een vermogen van 92 kW / h. Het is mogelijk om de batterijlading in slechts twee uur volledig te herstellen. Geef dezelfde fiets door met een sportwagen met een capaciteit van 450 kilometer. De dynamiek van acceleratie van de elektrische “R8” is iets slechter dan die van de benzine “broers” – 3,9 seconden tot honderd. De maximale acceleratie van het model met dit motortype is 250 km / u.

Alle versies van de vernieuwde nieuwe Audi zijn uitgerust met een 7-traps “S-Tronic” robotbehuizing met een dubbel koppelingssysteem. Kortom, het is een klassieke “DSG” -robot die sterk is verbeterd.

Foto’s van de nieuwe Audi R8 2021

Audi R8 2021: Technische Daten, Preis, Erscheinungsdatum