Audi E-Tron GT 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Nieuwe Audi E-Tron 2022 GT prijs, specificaties, concept  – Ooit de langdurige stijging van de verwachtingen voor de verschillende functies in het komende jaar van uw  Audi E-Tron 2022 Heeft lay-out geleidelijk aan ontmaskerd en ook technologische innovatie, er is altijd de kans dat specifieke reiskennis zeker een anti-climax kan zijn. Ook al is het Audi, ons bedrijf bespreekt samen met de E-Tron elk handelsmerk rond het design van wereldklasse en zorgt ervoor dat de mensen met alle 4 de linten van uw merk werden verwacht. Om te laten zien dat hun eerste creatie van een volledig elektronische auto de juiste elementen en uitstekende keuzes had om bruikbaar te zijn in het echte leven in het algemeen, eiste Audi van ons dat we precies gingen waar de meeste mensen in Abu Dhabi heen konden gaan. Mensen op stads- en voorstedelijke routes, straten, een bochtige weg zijn Hill Street, evenals een woestenij off-road cursus.

Audi E-Tron GT 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Exterieur design

Kortom, we hadden de kans om ons voor te stellen dat de E-Tron in september in een studio in San Francisco was en zelfs een standaard voor een elektromotor is zelden een praktische of zelfs perfecte plek om een ​​ander ontwerp te dicteren. Abu Dhabi gaf ons de kans om de E-Tron te begrijpen in een zeer actuele sociale omgeving. Deze eerste omstandigheid spreekt voor veel informatieve, alle hedendaagse, verfijnde productlijnen van E-Tron vermengen zich verkeerd met het beoogde verkeer, maar duidelijk een uitgeklede Audi SUV, zonder een van de aanmatigende, pseudo-innovatieve attributen die door veel zijn geïmplementeerd elektrische aandrijving en ook hybride voertuigen.

Hoewel de Audi E-Tron 2022 sindsdien standaard is uitgerust met 19-inch banden, gebruikten deze testauto’s en vrachtwagens het meest de niet-verplichte 21-inch banden. Bandenmaat met 265 / 45ZR21 Goodyear Eagle-wielen; dit reduceert esthetisch de auto in eenzaamheid. De waarheid is dat elke E-Tron qua afmetingen een weelderige 4.901 millimeter (192,9 inch) heeft over een wielbasis van 2.928 millimeter (115,3 inch) tussen uw Q5 en Q7. Deze gemarkeerde clubs rond elke individuele band buigen de spieren naar de flanken van de E-Tron en geven het prachtige ontwerp een doelgerichte uitstraling die recht doet aan zijn grote SUV-stand.

Interieur ontwerp

Cabinedesign is echt een product of dienst die precies in dezelfde klasse zit als we nu voor ogen hadden met de nieuwste Q3. Dit benadrukt de merkbare dikte van de auto, terwijl het tegelijkertijd een driedimensionaal resultaat geeft, maar dit verkleint de grafische afmetingen met het dashboard.

Audi E-Tron GT 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Uw Audi Digital Cabin-muziekinstrumentenlading zal de bestuurder vertrouwd maken met nieuwe Audi-producten en alleen de afzonderlijke displays voor elektrisch rijden van auto’s als extra functies gebruiken. Met een achterzak die veel onderbenen en hoofdruimte biedt voor reizigers, zou deze  Audi E-Tron 2022  ook kunnen worden gewaardeerd door VIP-chauffeursbedrijven die actief zijn in stedelijke gebieden waar de vervuiling wordt gereguleerd, zoals Main Central London, waar het gratis wordt. , natuurlijk, om vervuilingsvrije auto’s te zijn.

Autonieuws om te zien

Nieuws, meningen en overzicht

✓ U kunt ook controleren:

Audi E-Tron 2022 motor

Om met anticipatie om te gaan, moeten we vanaf het begin iets glashelders krijgen. Alle  e-tronsHet SUV-ontwerp op ware grootte en het enorme gewicht suggereren dat het nauwelijks de oude interieurprestaties hoeft te zijn of zelfs maar een bochtige weg aan te kunnen. Als u het ermee eens bent, zult u merken dat de aanvankelijk volledig elektrische voertuiggeneratie van Audi, met zijn stijlvolle en onberispelijk ontworpen blikje, precies is wat het belooft en iedereen voertuigkennis geeft die moeiteloos en soepel rijdt. Nadat je het programma hebt ‘bekrachtigd’ door op de startknop te drukken, kies je vaak D of zelfs R om vooruit of zelfs in de tegenovergestelde richting te gaan. In D kun je dan de gewenste reisfunctie zoals sport selecteren. De conventionele computerhardware van Adaptive Atmosphere Suspensions kan aan deze Q7 worden gegeven.

Audi E-Tron GT 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De machine heeft een spooraanpassingsvariatie van 3 inch (76 millimeter), en in de offroad-modus wordt de rijlengte met 1,4 inch (35 millimeter) vergroot. Aan de andere kant biedt de 4-weg ESC (Digital Stabilization Handle) sport- en zelfs offroad-opties en kan zelfs volledig worden uitgeschakeld. Hoewel de Audi E-Tron in 2022 in de stad bij gematigde temperaturen meer dan 330 MLS zou kunnen volhouden, vergelijkbaar met 111 mijl per gallon in een heel normaal motorvoertuig, daalt de Audi E-Tron aanzienlijk bij winterweer tot slechts 230 MLS als je hebben een gelijkwaardige standaard van vernietiging van variëteiten opgemerkt tijdens het besturen van een auto op straat. Als gevolg hiervan daalt deze gewone gemengde stad en snelwegverzameling van 260 MLS bij matige hitteverstoringen tot ongeveer 200 afstanden bij koude temperaturen. Ook terrein,

Audi E-Tron 2022 prijs en releasedatum

Dat bracht ons aan het begin van de tijd van streek. Dus uiteindelijk waren we er niet helemaal tevreden mee. Vooral omdat het niet echt brandstofzuinig is, kan dit alleen maar een prijsoplossing zijn waar we zonder kunnen. Hoe dan ook, zijn videocamera-make-upspiegelmethode is op veel verschillende plaatsen, zoals Europa, niet gelegaliseerd, dus het debat in uw woning kan een omstreden periode zijn. De Audi E-Tron 2022 wordt begin 2021 in Europese landen gekocht, in het voorjaar van 2021 in Europa en in september 2021 in Azië en zelfs delen van Azië, samen met 74.800 euro in Europa.