Audi A9 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Audi A9 2022 is een Duitse autofabrikant. De Audi A9 2022 concept car prijsauto heeft een verscheidenheid aan functies, zoals elektrische aandrijving en automatische rijassistenten. Deze eigenschappen maken het voertuig in toenemende mate autonoom in zijn functie. 

De technologie in dit voertuig stelt gebruikers ook in staat om verbonden te blijven met hun omgeving, bijvoorbeeld door de integratie van infotainmentsystemen en informatieschermen. De Audi A9 is een luxe auto die al meer dan 70 jaar in Duitsland wordt geproduceerd. 

Audi A9 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Het bedrijf is een Duitse autofabrikant die toonaangevend is in de branche. De Audi A9 prologue is een luxe voertuig dat in verschillende specificaties verkrijgbaar is. Enkele van de meest populaire modellen van het merk zijn de Audi A8, Audi A5 en Audi A7.

innerlijke ruimte

De Audi A9 Chameleon is een luxe sedan. Het voertuig heeft een lange wielbasis en is verkrijgbaar met vier verschillende aandrijfvarianten. Het basismodel wordt geleverd met een 2,0-liter turbomotor gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak. Het topmodel wordt aangedreven door een 4,0-liter V8-turbomotor. 

De motor is gekoppeld aan een zeventraps transmissie met dubbele koppeling. Er is ook een hybride versie. De Audi A9 prijs is verkrijgbaar in verschillende exterieurkleuren. De meest populaire onder deze kleuren zijn Black Sapphire, Black Ceramic, Pearl White en Silverstone.

✓ U kunt ook controleren:

De luxe sedan is verkrijgbaar in verschillende uitrustingsniveaus. Het basismodel wordt geleverd met een uitrustingsniveau dat bestaat uit een panoramisch zonnedak, klimaatregeling met twee zones, een lederen stuur, een verwarmde stoel op de eerste rij, een elektrisch bedienbare achterklep, een Audi A9 Concept автомобилист Premium Plus audiosysteem en een nieuwe Audi a9 Price Drive Select, een navigatiesysteem, een Bose-audiosysteem voor de achterbank, een BOSE® premium surround sound-systeem voor de voorstoelen, elektrische stuurbekrachtiging, adaptieve luchtvering, een parkeerhulpsysteem en een achteruitrijcamera.

Audi A9 2022: specificaties, prijs, releasedatum

Technische specificaties

De Audi A9 concept is leverbaar met twee motoren. De sedan krijgt een 2,0-liter TFSI-motor met 310 pk en 369 lb-ft koppel, terwijl de coupé een 3,0-liter TFSI krijgt met 430 pk en 479 lb-ft koppel. Beide motoren zijn gekoppeld aan een standaard automatische transmissie met acht versnellingen. 

Audi A9 2022: specificaties, prijs, releasedatum

De topsnelheid van de Audi A9 is standaard uitgerust met Quattro permanente vierwielaandrijving en de voor- en achteras hebben elk een high-performance sperdifferentieel. De Audi A9 wordt standaard geleverd met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder:

beveiligingsfuncties

De Audi A9 2022 die te koop is, is het eerste voertuig met Audi’s optionele full-LED-koplampen, die een breed lichtpatroon en een indrukwekkende looptijd van de Audi A9-specificatie hebben. Ik gebruik een a.bashrc-bestand waarin een aantal variabelen is gedefinieerd. 

Ik heb een script dat wordt uitgevoerd wanneer het systeem opstart. Ik probeer de variabelen te gebruiken die in dit a.bashrc-bestand zijn gedefinieerd, maar ik weet niet zeker hoe ik dit moet doen Audi A9 e-tron.