Audi A6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Nieuwe Audi A6 2022 releasedatum, prijs, interieur  – elke bescheiden  Audi A6 2022  zal de stille persoon in de kamer zijn, wiens gedrag nog steeds luider wordt uitgesproken dan de zinnen. Deze recepten worden meestal onaangeroerd gelaten; U zult genieten van rijfitness en een voertuig met veel potentieel om u overal bij te helpen, een nieuwe cabine die barst van de technologie, samen met hoogwaardige functies en constructie.

Audi A6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Deze A6 behoort ook tot de meest betrouwbare auto’s en vrachtwagens op de weg, betaalbaar in vergelijking met concurrenten die, zoals deze BMW 5 Serie, meekomen met de Mercedes E-Klasse. Deze 2022-types worden meestal gebruikt met de 2.0T 4-pijps en ook met de 3.0T V6 en met kleinere hybride oplossingen. Regelmatige verbeteringen in 2022 omvatten waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook en zelfs aanzienlijke koplampen voor de auto-industrie. Dat heeft een clip opgesplitst in ongeveer drie specifieke acties die A6 toont de meest capabele middelgrote sedans die momenteel worden afgeprijsd, en als je een single bent als het gaat om onder de radar te zweven, is deze auto een gezonde keuze.

Exterieur design

Nieuwe Audi-ontwikkelaars gebruiken een technologie waardoor het hele uiterlijk van de sedans verdacht veel op elkaar lijkt. Velen zijn er dol op. Andere mensen hebben echter voorbijgangers nodig om te begrijpen dat er onderweg iets duurs is in vergelijking met een eenvoudige lagere A4-versie. Voor mensen die niet op de hoogte zijn van Audi’s reeks sedans, is deze A6 misschien de volgende A4. Typische kenmerken van de variëteit zijn neerslagdetecterende ruitenwissers, autokoplampen, parkeerhulpmiddelen voor en achter, richtbare voor- en achterlichten, evenals inklapbare, verwarmde en ook autodimmende gedeeltelijke wandspiegels met geheugen en een spectaculair schuifdak. A Premium Plus-auto’s en vrachtwagens beheren elk innovatief kritisch proces van Audi met start zonder sleutel,

De Prestige producten werken met energiebesparende sluitende deuren samen met een eventuele gesloten en open kofferruimte. Dit niet-verplichte sportpakket maakt de auto 0,8 inch goedkoper en voegt een paar 20 inch toe. Tweekleurige meerspaaks velgen, terwijl alle auto’s standaard worden geleverd met 19-inch banden met verschillende stijlen die variëren afhankelijk van de motorkeuze. Deze  Audi A6 2022 is absoluut een managementsedan die illusies gebruikt om een ​​luxemanager te zijn. Hij voelt iets kleiner aan in vergelijking met de BMW 5 Serie in 194,4″, rolt met een wielbasis van 115,1″ en verschijnt ook 57,4″ op de vloer. De hoogte kan 74,3 inch zijn, maar groeit tot 83,1 inch als je de decoratieve zijspiegels gebruikt. De all-terrain groothandel voor alle typen zal 4,2 inch zijn.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Iedereen die zijn voorbereidingen heeft getroffen, weet dat Audi de allerbeste versieringen maakt, en dit element is ook een van de belangrijkste details geworden van het Audi-aanbod in al zijn voertuigdiversiteit. Deze Audi A6 2022 komt met een verbazingwekkend innovatieve stoel met exclusieve productlijnen en een verfijnde stijl die het gebruik van bedieningsknoppen en knoppen zoveel mogelijk voorkomt. Afgezien van het feit dat uw interieur er perfect uitziet, zit het boordevol functies, te beginnen met een frameloze voertuigdimmer-achteruitkijkspiegel met een virtueel kompas, kunstleren zitplaatsen, enkele regio’s met acute omstandigheden en een elektromechanisch parkeerremsysteem voor auto’s.

Audi A6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

De voorstoelen tijdens de premium-eenheid hebben de neiging om te worden verwarmd en zijn daarom elektrisch verstelbaar met 8 strategieën, plus een set lendenwervels. Premium Plus-types resetfuncties, b.v. B. Verkeer via de website omleiden om uit de voorzichtigheid te komen, een eerste blik op de videocameramethode met een 360 digitale videocamera en verwarmde bedieningselementen. Bovenaan voegen de Status-versies intelligenter omgevingsbeheer toe met 4 regio’s, een tiental elektrisch verstelbare autostoelen, samen met een mind-up display-scherm, en zelfs bestuurdersbegeleidingsfuncties zoals adaptieve vakantie-cruise-lead samen met de websiteverkeerswaarschuwingsoproep .

Audi A6 2022 motor

De nieuwste beheerders kunnen kiezen uit 2 motoren, die stuk voor stuk meer in vergelijking met zuinig zijn om deze A6 onderweg plus op die open wegen te laten rijden. Deze 2,0-liter turbomotor met meerdere buizen leek rond 2021 vertraagd te zijn en biedt 248 pk en ook een koppel van 273 lb-voet. Dit type aandrijflijn kan worden gecombineerd met uw 12 volt lichte hybride elektronica die het start / exit-element domineert, en ook met enkele andere ondersteunende producten. Deze motor heeft meer dan voldoende trekkracht en zou onder beduidend minder enthousiaste automobilisten moeten worden beschouwd als de voorkeurskeuze. De kracht van deze Audi A6 2022-collectie is meestal een 3,0-liter V-6-turbomotor die 335 pk verhoogt, evenals een enorm koppel van 369 lb-voet.

Audi A6 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Deze 3.0 liter motoren konden worden gecombineerd met restauratie met behulp van het 48 volt matige hybride proces. De twee motoren brengen hun vermogen over op alle banden via een zestraps S Tronic-systeem met dubbele koppeling, dat gebruikmaakt van een geprogrammeerde transmissie met Quattro-generatie van alle banden. Veranderingen zijn meestal netjes en precies, en zelfs heel handig als ze in een gezellige omgeving worden achtergelaten. We waren verrast dat de Audi A6 2022 de mogelijkheid heeft om snelle kanten en gemakkelijke rijstrookwisselingen op te vangen: dat de A6, ondanks zijn aanzienlijke terughoudendheid, een opmerkelijke beperking kon aanduiden met de instructies in de bestuurder en, interessant genoeg, primaire sturen echt voelen en ook omzetten in reactie. De 5 url voor- en achterophangingen zorgen voor een uitstekende harmonie voor kracht en luxe. Ook al mag de A6 een sportieve performer zijn, hij lijkt apart in de bestuurder te zitten en is ongetwijfeld ook uiterst comfortabel om deze ontspannen zeilaffaire te verzorgen.

Audi A6 2022 prijs en releasedatum

De kosten voor de Audi A6 2022 worden bepaald aan de hand van die met de grote concurrenten, deze Mercedes E-Klasse en ook de BMW 5 Serie. Om deze band van de Premium 4-tube 45 TFSI direct achter je te hebben, betaal je ruim 54.900 euro. Deze waarde beperkt het abonnement, de belastingen en ook de locatiekosten van 995 euro. Elke Premium 55 TFSI met zijn veel krachtigere turbo V6 zou dit bedrag kunnen verhogen tot 59.800 euro.