Audi A4 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Nieuwe Audi A4 interieur 2022, releasedatum, facelift  – Audi’s standaard gestroomlijnde luxe sedan, deze  Audi A4 2022, is teruggekeerd voor meer marinade door de huidige stijl van het exterieur, samen met een verbeterde cabine die sindsdien op technologie is gericht zoals deze werd geleverd. Deze sedan biedt 4 scharnieren plus verschillende toegangsdeuren en nog veel meer. De regelmatige verzameling functies is uitstekend, of het nu gaat om lichtheid, computergebruik of zelfs beveiliging. Desalniettemin omvat het de knikken, misschien zouden ze er meerdere moeten zijn en ver onder hen, plus een iets onder het gemiddelde motor zou in het lagere product kunnen zijn. De krachtigere 248 pk sterke 2,1-liter turbo werkt voortreffelijk; Bovendien mist deze rubriek niet alleen een luxe element voor elke limousine. Enorme kostenplaatjes brengen hoge verwachtingen met zich mee, al stijgt de A4 ook richting gewillige buitenstaanders.

Audi A4 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Exterieur design

Een nieuw exterieur van de A4 valt op door veel up-to-date ontwerpen voor 2022, en de koplampen die binnen zijn gebracht zijn meestal fris in de meeste modellen met speciale dagrijlichten die de premium plus plus matrix light emitting diodes in reputatie sieren. Een ander voorspatbord versterkt een hogere grille, en de koplampen zijn ook nog steeds scherp ontworpen voor extra wang. De achterkant van je Audi verandert in een andere schort en sommige geleide achterlichten (met animatie voor de status) flankeren je roestvrijstalen strip die over het midden van deze kofferbak loopt, waardoor de achterkant van de A4 een moeiteloos ontwerp krijgt.

2 aanbevelingen voor uitputting met contouren bevinden zich over het algemeen boven de diffuser, samen met de sedan op 17-inch velgen op grondniveau, via 18-inch randen die zijn opgenomen in de Premium Plus-uitvoering. Deze Audi A4 2022- variant heeft een tienkleuren exterieurlak en geen enkele kleurtoon is meestal bijzonder exotisch. Een paar van de 8 zijn typisch, als je op zoek bent naar de gratis oplossing, moet je samen met Ibis Whitened voor Amazing Dark-colored gaan. Nog eens 6 kleuren zijn meestal metaaltinten, elk met een prijs van 595 euro. Als een bescheiden stijl jouw factor kan zijn, ga dan voor Foil Gold, Glacier White, Manhattan Grey of zelfs Terra Greyish.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

Ondanks deze verbeterde computerondersteunde factoren, is het interieur van de Audi A4 nog steeds schoon en eenvoudig. Het mensenprogramma wordt automatisch en de cabine met de sedan is inderdaad volledig omringd door premium componenten, en zelfs het strakke ontwerp met een betere concentratie van bezuinigingen doet geen afbreuk aan het gemak en de concentratie van comfort zoals je zou verwachten. Via de A4 kan een mooi pakket met het gebruikelijke gemak, technische en veiligheidsgerelateerde apparatuur worden beheerd en ook het interieur zorgt voor een zekere terughoudendheid bij bezoekers van de site. De luxe en to-the-factor technieken omvatten de lastige poging om factoren in de Duitse limousine te verkopen.

Audi A4 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Deze  Audi A4 2022 lijkt reizigers zonder problemen te helpen. In vergelijking met de BMW 3 Reeks bieden alle 5-zitters echter beduidend minder ruimte in het interieur. Die lijkt vanaf de achterkant iets ruimer te worden in vergelijking met de G70, hoewel hij 35,7 inch beenruimte achterin gebruikt in vergelijking met de 34,8 inch van de G70. Deze limousine kan ook meer geschikt zijn om 4 bewoners te krijgen. Toch kan het voor 5 zorgen als dat nodig is. Zevenvoudig energie-verwisselbare instapstoelen met een reeks lendensteunen zijn meestal gebruikelijk boven een flinke opstap die ideaal comfort biedt en ook blootstelling aan de bestuurder. De premium clip hoort gewoon bij de standaard stoelen, maar een betere uitrusting maakt het mogelijk om sportautostoelen te kiezen.

Audi A4 2022 motor

Elke A4 vertegenwoordigt het nummer van de 2,0-liter driepijpsmotor met supercharger, die absoluut is gekoppeld aan een zeventraps S Tronic-transmissie met dubbele koppeling. Een nieuwe 40-TFSI-basismotor biedt potentiële producten met 188 pk plus 236 lb-voet koppel, vergeleken met de 255  pk van de BMW 330i aanzienlijk minder effectief, samen met resultaten van 294 lb-foot. De mogelijke 248 pk-motor is veel meer klaar voor een concurrent dan de BMW 330i xDrive; maar door de bescheiden limiet blijft het echt beduidend minder gezond. Het ontbreken van een dieselmotor is niet bepaald verrassend, en Audi houdt de motoren voor deze A4-reeks probleemloos. Zelfs nu rijden de beschikbare mensen, vooral de 45 TFSI, nog steeds met overweldigend enthousiasme en het feit dat hij daadwerkelijk bezig is met je boterschone tweekoppelingssysteem, doet ook geen pijn. De snelheid kan progressief worden geleverd, hoewel elke richting kan worden onderdrukt bij lagere snelheden, verbetert dit aanzienlijk als het pedaal wordt ingedrukt na een beetje extra veiligheid.

Audi A4 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Die Audi werkt gewoon met de autobahn; het is een van de vele factoren die een sedan nog steeds aan de top van zijn klasse houden. Het blijft niet uit een hoekje weg, maar het creëert geen solide ervaring voor hoe goed het serveren over het algemeen omgaat. Het is een uitstekend proces om op deze manier met een unieke balans om te gaan, hoewel een aantal ringontwerpen dat absoluut bieden, en het absorbeert ook golven met zelfvertrouwen. Als je een nieuwe achterband hebt in verband met een Audi A4 2022, kan het moeilijk zijn om deze te herkennen, zoals de carrosserie die misschien aanwezig is, samen met het frame van Audi is het nog steeds stil en waarschijnlijk zelfs in elkaar gezet via moeilijkere veranderingen.

Audi A4 2022 prijs en releasedatum

De meest kosteneffectieve afstand tot elke Audi A4 2022 zou de FWD kunnen zijn en ook de basismotorbelaste premium-eenheid, waarvan de adviesprijs begint bij 37.400 euro, aangezien de 45 TFSI Quattro-variant de kosten verhoogt tot 40.900 euro. Elk Premium Plus-ontwerp met FWD kost 41.000 euro, en zelfs Quattro toevoegen kost ongeveer 44.000 euro. Het topproduct in het assortiment van gereduceerde hoeveelheden. Deze Prestige omvat een initiële kostprijs van 46.950 euro, ongeacht of hij met FWD is gebouwd, en zelfs 49.950 euro met het erkende Quattro-proces samen met een 45 TFSI-motor. De locatiekosten van rond de 995 euro zijn relevant nadat je een Audi A4 hebt gekocht.