Audi A3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Nieuwe Audi A3 2022 Sportback releasedatum, prijs, specificaties  – een nieuwe  Audi A3 2022 SportbackAls Audi’s premium connect-in-hybrid kan zijn, die naast het waarschijnlijk uitstekende economische klimaat door het gebruik van een luxe interieur, aanzienlijke uitrustingsgamma’s biedt, kan dit een robuuste verschijning zijn in het dunbevolkte connect-in-hybrid-segment. Het biedt een kleine herziening voor 2022, die nieuwe technologische kenmerken bevat naast een verjongd exterieur en verdere beveiliging. De algemene inname kan worden bereikt met een redelijk toegewijde 83 mijl per gallon; Dit assortiment is zeer divers, aangezien hybrides doorgaans veel effectiever zijn bij het rijden in de stad en minder wegen, enz. De propaanhybride methode produceert een veel authentiekere 54 mijl per gallon, terwijl oordeelkundig gebruik wordt gemaakt van de reductie samen met de selecteerbare rijmodi. Deze specifieke lichaamsbouw is vaak veel beter in.

Audi A3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Exterieur design

Een nieuwe A3 E-Tron wordt geleverd met een premium onkostenlabel en biedt ook premium specificaties. Het is waarschijnlijk niet verwonderlijk dat de 1e 2 getinte concentraties naast Premium Plus ook Premium worden genoemd. Deze premium clip van startpunten biedt een volledige lijst van reguliere attributen zoals volledig lederen meubels, mogelijke zitplaatsen voorin, prachtig zonnedak, sleutelloze ontsteking, automatische weersomstandigheden, 5,3-inch. Expositie met draadloze bluetooth en een achteruitrijcamera. Veiligheid is gegarandeerd met een Audi pre-feel veilige en ongecompliceerde instap, inclusief voorspellende technologie voor het minimaliseren van aanrijdingen en zelfs computergestuurde noodremming.

Met de speciale Audi A3 Sportback 2022 ontvangt u uw Premium Plus-clip met Directed Go Plus-achterlichten, verwarmde instapstoelen, parkeerproces voor voertuigen, bovendien met high-end camera aan de achterzijde, dimbare achteruitkijkspiegel voor auto’s en zelfs actuele snijgegevens. De Audi-internetcabine, het audiosysteem van de BAndO 14-docent, het adaptieve luxe cruisecommando plus het display van de mobiele telefoon en de navigatiemethode zorgen voor clips met de hoogste reputatie. Persoonlijke keuzes op basis van een cut-grade kunnen worden opgenomen, samen met een 18-inch sportpakket. Velgen plus atletiek autostoeltjes voor iedereen snijden de bedragen.

✓ U kunt ook controleren:

Interieur ontwerp

De belangrijkste Sportback e-Tron verdeelt door de externe marketing van de milieuvriendelijke accreditaties en dit komt ook echt uit je interieur. Naast extra bedieningsknoppen en displays voor elke hybride aandrijflijn, is dit instrumentenpaneel, de stoel en de stof net als de andere A3-selectie. De hoogwaardige pasvorm en afwerking worden als eersteklas beoordeeld en het aangeboden online gereedschapspakket voor de stoel verbetert het premium zintuiglijke interieur nog verder.

Audi A3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Deze  Audi A3 2022 zal geen grote auto worden, en hoewel er naast het team met beenruimte ook voor de bewoners aan de voorkant heel goed gezorgd wordt, zullen backend reizigers het misschien wat persoonlijker vinden. Het hersengebied zal niet voldoende zijn om langere mannen en vrouwen in uw vrachtgebied te krijgen, samen met het gebrek aan woningen, en dat is voor de compacte stad. Opklapbare rugleuningen van de achterbank bieden enorm verbeterde prestaties en de voorbereiding voor batterijvoeding bevindt zich onder de achterste autostoelen; dus het creëert geen vulpunt dat niet zo diep is.

Audi A3 2022 Sportback-motor

Deze e-tron is ongelooflijk goed uitgerust om uw bochtige wegen te bedekken die het extra lichaamsgewicht effectiever maskeren dan een standaard A3, en de kracht van de ophanging om pokdalige wegen te ervaren is eigenlijk enorm. De reacties voor de beheerders zijn meestal direct wanneer de A3 e-Tron op een geloofwaardige manier bergafwaarts rijdt. Ten opzichte van de concurrentie, bijvoorbeeld de Chevrolet Volt en de Ford C-Max, heeft dat zeker de sterke voorkeur in deze bijzondere categorie. Deze cabine zal effectief geïsoleerd en griezelig stil zijn terwijl hij werkt in een natuurlijke elektrische omgeving, waarbij de benzinemotor niet veel meer geluid maakt wanneer deze wordt ingeschakeld.

Audi A3 2022: technische gegevens, prijs, releasedatum

Deze Audi A3 2022 Sportback wordt geleverd met de 150 pk sterke 1.4 liter turbo in lijn 4 die gekoppeld is aan uw 102 pk motorblok. Gemengde resultaten zijn 204 pk samen met een koppel van 258 lb-voet, samen met woon-werkverkeer dat aan de toonaangevende banden wordt geleverd via een automatische transmissie met zes versnellingen en twee koppelingen. Deze propaan- en elektronische motoren bieden u de A3 samen met eersteklas prestaties wanneer u tegelijkertijd in tandem werkt. De 7,6 seconden duur van 0-60 mph en de robuuste snelheid van de apparatuur dankzij het onmiddellijke elektrische koppel maken vooruitgang snel en gemakkelijk. Het opladen van het 8,8 kWh-batterijpakket maakt een puur elektrische aandrijving van ongeveer 16 kilometer mogelijk en wordt ofwel van buitenaf ofwel zelfs via de benzinemotor van energie voorzien.

Audi A3 2022 Sportback prijs en releasedatum

De werkelijke Audi A3 Sportback e-Tron is echt een connect-in hybride die is geïnstalleerd in het premium station van uw markt en biedt een buitengewone mix van prestaties, economisch klimaat en zelfs luxe. Beperkte zitplaatsen aan de achterkant samen met een beperkte EV-collectie en ook een uitstekend kostenlabel kunnen dit een nichemarkt in deze sector houden.