Alfa Romeo Giulia 2022: specificaties, prijs, releasedatum

In een zeer korte tijd zullen we het opnieuw ontwerpen van de Alfa Romeo Giulia 2022 zien. Het is de klassieke update om de koopargumenten uit te breiden, maar we willen nog een stap verder gaan en de aandacht vestigen op deze weergave van LatestCarNews waarin de nieuwe generatie van de Italiaanse sedan wordt getoond.

Bij het maken van het virtuele voertuig wist de ontwerper dat de auto de sportieve stijl van het transalpine merk moest versterken om zich verder te onderscheiden van de Duitse concurrentie.

lnzofknx- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Het resultaat is een zeer gepassioneerde auto met de look en feel van een coupé, zelfs als een BMW 4 Serie Gran Coupé of een Audi A5 Sportback komt dichterbij dan een BMW 3 Serie of een Audi A4 . Hij overtuigde ons…

Onder de meest opvallende esthetische kenmerken van de auto moeten we de gebogen motorkap, uitgesproken zijlijnen, grote lichtmetalen velgen, hoge taille en zeer gestileerde koplampen en lampen noemen.

qfqzrecr- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

Zeker door de vormgeving van de kofferklep is het achteraanzicht minder sportief, maar de dubbele driehoekige uitlaat en de diffusor behouden de “race”-look. De achterkant doet je toch een beetje denken aan de Alfa Romeo 156 en 166, nietwaar?

✓ U kunt ook controleren:

de Alfa Romeo Giulia 2022 is een van de weinige limousines die de Duitse concurrentie aan kan. Het is niet verwonderlijk dat hij een voortreffelijk sportief gevoel biedt dankzij Alfa DNA’s dynamische rijcontrole en zeer directe besturing. Bovendien wordt het mechanische vermogen naar de achteras geleid, behalve bij de versies met vierwielaandrijving.

trecaoin- Nieuweautos → nieuwe autos 2022

De Italiaanse sedan kost momenteel 27.625 euro inclusief bestaande acties. De topversie, genaamd Quadrifoglio, wordt aangedreven door een 510 pk sterke 2.9 V6 twin-turbomotor, een indrukwekkende natuurkracht… die we graag zouden zien in de volgende editie van de auto.