Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Nieuwe Alfa Romeo Giulia 2021 is te bestellen in showrooms in Nederland, Zwitserland, België, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië. Kopers kunnen kiezen uit drie uitrustingsmodellen: Quadrifoglio, Super en Base Giulia, evenals vijf aandrijfopties. Voor superieure prestaties biedt het nieuwe model opwindende rijkwaliteit en superieure prestaties dankzij het achterwielaangedreven systeem. Lees verder voor meer informatie over motorspecificaties, herontwerpen van interieur en exterieur, evenals releasedatum en prijsdetails.

Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Alsof de bovengenoemde speciale kenmerken niet genoeg waren, wordt hij ook geleverd met een direct stuursysteem, exclusieve AlfaLink-technologie voor het veersysteem en een uitstekende gewichtsverdeling. Bovendien combineert het ultralichte materialen zoals plastic, aluminium composietmaterialen en uitzonderlijke motorprestaties om een ​​perfecte verhouding tussen gewicht en prestatie te bereiken.

Voor het nieuwe model werden tal van technische oplossingen aangeboden, die aansluiten bij de traditie van het merk. Geavanceerde technologieën omvatten een actief veersysteem dat uitzonderlijk comfort biedt. Sterke pauzes die de Giulia vernietigen vanaf 100 km / u op een afstand van 32 m. Torque vectoring-technologie biedt de uitstekende koppelverdeling tussen de achterwielen exclusief voor de eersteklas Quadrifoglio. De downforce wordt ook beheerd door de actieve Afa-Splitter AlfaTM bij hoge snelheden.

Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Als het gaat om exterieur en interieur facetten, wordt het nieuwe model van de Alfa Romeo Giulia 2021 gekenmerkt door hoogwaardige oppervlakken, verfijnde eenvoud, technische architectuur, onberispelijke proporties en een onderscheidend Italiaans design. Het hart van dit dier is een 2,9-liter V6 bi-turbomotor die een indrukwekkende 505 pk kan produceren voor de Giulia Quadrifoglio. Met deze prestatie alleen al is de Quadrifoglio misschien wel het krachtigste model dat ooit door zijn autofabrikant is ontwikkeld.

✓ U kunt ook controleren:

Volgens Alfa Romeo heeft de indrukwekkende generatie motorvermogen van het bedrijf een ongekende generatie van viercilinder aluminium motoren mogelijk gemaakt. Bij de fabricage van deze motoren worden de modernste processen gebruikt. Afhankelijk van het model worden diesel- en benzinemotoren aangeboden (zoals later te zien zal zijn).

Alfa Romeo Giulia 2021 buitenschot

Als je naar de buitenkant van de nieuwe Giulia kijkt, zie je een grote overeenkomst met de designelementen van de QV. Het frontprofiel wordt nog steeds gedomineerd door de middengrille, die een driehoekig ontwerp heeft met een chromen contour. De koplampen en motorkap zijn vergelijkbaar met de Quadrifoglio. Ook de zij- en achterprofielen verschillen niet van de QV. LED-achterlichten benadrukken de persoonlijkheid en het silhouet van de auto.

De ergonomie en het design kenmerken de koplampen, die worden aangeboden in drie versies: module van 35 W, xenon-technologie en halogeen. Ten slotte gebruiken de richtingaanwijzers LED-technologie, zijverlichting, bochtverlichting en dagrijverlichting voor maximale prestaties en een lager brandstofverbruik. Een inloopvideo van de buitenkant vind je hier.

Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Alfa Romeo Giulia 2021 interieurdesign

Het interieur is een design meesterwerk, gemeten aan de indeling. Er is een 8,8-inch infotainmentsysteem beschikbaar dat smartphoneapparaten op Android en Apple verbindt. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologie die u zelfs zonder GPS-technologie kan omleiden door middel van dodelijke technologie en 3D-kaarten met hoge resolutie.

Afhankelijk van het model van de Alfa Romeo Giulia 2021 heeft het instrumentenpaneel een drie-inch of een 7-inch display achter het stuur. Het instrumentenpaneel biedt belangrijke informatie, zoals brandstofverbruik en waarden voor laterale acceleratie. Zoals te zien is op de foto’s hier, omhult fijn leer de meeste cabine-oppervlakken. Er zijn ook meer dan twee kleuropties beschikbaar.

Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Stroomlijnkappen beschikbaar

Zoals hierboven vermeld, is het nieuwe model verkrijgbaar in drie versies: Super, Quadrifoglio en de Giulia-basis.

Specificaties

Wielbasis: 2510 mm
Lengte: 4160 mm
Breedte: 1560 mm
Hoogte: 1841 mm
Passagiersvolume: N / A ft³
Vrachtvolume: N / A ft³
Leeg gewicht: 3325 lbs
Maximale snelheid: 191 mph
0-60: 3,8 s
MPG: N / A ( City / Autobahn)
Beschikbare exterieurkleuren: Rosso Alfa, Trofeo White Tri-Coat, Vesuvio Grey Metallic, Montecarlo Blue Metallic, White, Black, Rosso Competizione Tri-Coat, Silverstone Grey Metallic, Stomboli Grey Metallic, Vulcano Black Metallic …
Trekvermogen: N / Een pond

Motorspecificaties

Er zijn verschillende diesel- en benzinemotoren beschikbaar. De Alfa Romeo Giulia 2021 Quadrifoglio is uitgerust met een 2,9 liter biturbomotor met een vermogen van 505 pk. Extra opties zijn een 2,0-liter viercilinder benzinemotor voor 197 pony’s. De andere optie is een diesel en levert 177 pk.

Hier in het Duits zei Alfa Romeo dat we alleen de 2.0 liter benzinemotor mogen verwachten. Europa daarentegen wordt aangeboden met 276 pk – een vierversneller.

Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Hoe veilig is Alfa Romeo Giulia 2021

Wat de veiligheid van de Alfa Romeo Giulia 2021 sedan betreft, heeft het nieuwe model een verscheidenheid aan veiligheidsuitrusting, zoals chassisbesturing, actieve aero-splitters en een koppelvectorsysteem. Nogmaals, de crashtest van de regering is, hoewel deze momenteel niet beschikbaar is, naar verwachting onberispelijk vanwege het unieke karakter ervan. Kom later terug voor meer nieuws naarmate de releasedatum nadert. Zie de officiële brochure voor meer details.

Alfa Romeo Giulia 2021: specificaties, prijs, releasedatum

Alfa Romeo Giulia 2021 releasedatum & prijs

Verschillende geruchten zeggen dat de nieuwe releasedatum van Alfa Romeo Giulia 2021 naar verwachting begin 2021 zal zijn. De prijzen zijn nog niet bekend, maar geloofwaardige rapporten zeggen dat het nieuwste model waarschijnlijk een adviesprijs van 35 000 Euro of meer zal bereiken. De GTA-beoordeling zal elders plaatsvinden.