Acura RDX 2020: specificaties, prijs, releasedatum

De aankomende Acura RDX 2020 is een compacte crossover met een schitterend interieur, hoge betrouwbaarheid en een beproefde aandrijflijn. De derde generatie van het RDX-model wordt geleverd met tal van verbeteringen. RDX zal niet alleen sneller de straat op gaan, maar ook als een zuiniger model. Er is ook een beter exterieurontwerp.

De RDX 2020 Crossover biedt zowel voor- als vierwielconfiguraties, de rit voelt soepel aan en het ontwerp ziet er elegant uit. Het interieur profiteert van de nieuwste technologische upgrades, de beveiliging is geweldig en de prijs is zeer redelijk.


Acura RDX 2020 is langer dan zijn voorganger

De derde RDX-generatie begon dit jaar en de Acura RDX 2020 gaat verder met hetzelfde ontwerp. De wijzigingen en upgrades zijn erg klein. De grootste verandering is echter de dimensionale verandering. Deze crossover komt als een 2,4 inch langer voertuig. Het totale gewicht is nu 46 pond, dus zelfs deze veranderingen zijn niet significant.


We moeten toegeven dat de buitenkant er opvallend uitziet, vooral de voorkant, die wordt benadrukt door het ruitvormige vijfhoekige raster. Achterlichten zijn C-vormig en het zijprofiel heeft mooie lijnen en plooien. Over het algemeen ziet de buitenkant er nu scherper en eleganter uit.


Het interieur van de Acura RDX 2020 ziet er modern uit

Het interieur van de gloednieuwe Acura RDX 2020 ziet er schitterend uit. Om te beginnen ziet het ontwerp er zo schoon en modern uit en is de cabine echt praktisch. De lay-out van de bedieningselementen en knoppen is perfect, zachte materialen zijn beschikbaar, evenals de hoogwaardige bekleding. Een verstelbare bestuurdersstoel met 10-voudige prestaties is net zo standaard als de 8-voudige passagiersstoel. Daarnaast biedt de kajuitruimte voldoende ruimte voor zo’n compacte crossover.

✓ U kunt ook controleren:


Dit omvat zelfs de laadruimte, die is ontworpen met 77 kubieke voet wanneer de achterstoelen plat zijn neergeklapt. Het nieuwe model krijgt de laatste updates van de technologiesystemen, waaronder het infotainmentsysteem en navigatie. Een klimaatregeling met twee zones is net zo standaard als een audiosysteem met 7 luidsprekers. Interieurkleuren die beschikbaar zullen zijn met de nieuwe versie van de SUV zijn espresso, ebbenhout, grijssteen, perkament en rood Dankzij het AcuraWatch veiligheidspakket is veiligheid een andere kracht van de RDX 2020 .

Beveiligingen

Een van de beste dingen die met de Acura RDX 2020 is gebeurd, is het verbeterde beveiligingssysteem. De veiligheidsbundels bieden een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook en geavanceerde adaptieve cruisecontrol bij lage snelheden. Bovendien ontvangt het standaardmodel een botsingswaarschuwing met automatisch noodremmen, vertrekvermindering, zijdelingse impactbalken, AcuraLink nood-SOS-systeem, bandenspecifieke waarschuwing voor lage bandenspanning, veiligheidsvoorzieningen voor achteraan en meer.

De hogere panelen en het technologiepakket dat voor sommige panelen beschikbaar zal zijn, bieden echter een dodehoekbewakingssysteem, parkeersensoren voor / achter en een surroundzichtcamerasysteem.

Specificaties van de aandrijflijn van de Acura RDX 2020, acceleratie en topsnelheid

Er zullen geen mechanische veranderingen plaatsvinden onder de motorkap van de aankomende Acura RDX 2020 . RDX Crossover draait op een uniek platform en de rit is erg soepel. Hoewel het platform uniek is, is de aandrijflijn dat niet. Het is dezelfde aandrijflijn als Honda. Een 2,0-liter viercilindermotor is standaard als voorheen en levert een koppel van 272 pk en 280 lb-ft. Deze motor is uitgerust met een 10-traps automatische transmissie. Deze transmissie is ook te zien in het Accord sedan-model. Bovendien zou de optionele 3,5-liter V6 279 paarden en een koppel van 252 lb-ft naar voren brengen.

De startnummers lijken erg op elkaar en de V6 biedt een automatische zesversnellingsbak. De opstelling met voorwielaandrijving is standaard beschikbaar en de configuratie met vierwielaandrijving is optioneel. Over het algemeen is de nieuwe Acura RDX niet veel veranderd, maar de nieuwste upgrades zullen deze crossover zeker helpen om een ​​betere efficiëntie en kilometerstand te bereiken. Het 2.0-liter model accelereert in 6,2 seconden van 0 naar 60 mph en reageert op een topsnelheid van 135 mph.

Brandstofverbruik en trailerbelasting

Dit model heeft een start / stop-systeem dat de motor bij de stoplichten uitschakelt. Dit systeem verbetert de mpg-nummers in de stad. Zoals reeds vermeld, is het model standaard uitgerust met voorwielaandrijving en is optioneel verkrijgbaar met vierwielaandrijving voor 2.000 euro extra. Het EPA-brandstofverbruik voor stad / snelweg voor het model met het FWD-systeem is 22/28 mpg en met FWD A-Spec 22/27 mpg. Met de vierwielaandrijving zijn er 21/27 mpg en 21/26 mpg voor de AWD en de A-Spec. De trailerlading is echter niet zo goed, omdat het nieuwste model maximaal 1.500 pond kan vervoeren.

Acura RDX 2020 prijs en releasedatum

De Acura RDX 2020 kost iets meer dan het huidige model. De nieuwe RDX-crossover kost ongeveer 39.000 euro. Het aanbevolen AcuraWatch-beveiligingspakket kost nog eens 1.300 euro en de vierwielaandrijving 1.500 euro.