Acura MDX 2020: specificaties, prijs, releasedatum

Als u op zoek bent naar een SUV die zeer hoge veiligheidsclassificaties biedt en zeer ruim is, zult u het aankomende Acura MDX 2020- model leuk vinden. De nieuwe Acura is de SUV met 3 rijen stoelen en biedt plaats aan zeven passagiers.

Dit model zal ook verkrijgbaar zijn met twee motoropties, waarvan er één de hybride optie is. Het interieur en exterieur zijn ook aangepast en nu biedt het MDX-model een luxe cabine en een geweldig exterieur.


Acura MDX 2020 krijgt een minimalistische facelift

Het nieuwste model Acura MDX 2020 heeft een minimalistische facelift. De versie van vorig jaar werd opnieuw ontworpen en kreeg een aantrekkelijke vijfhoekige diamantgrille en een nieuwe motorkap. Dit jaar voegt het model geavanceerde voorspatborden en aantrekkelijkere koplampen toe. Slechts kleine verbeteringen aan deze SUV maken hem echter aantrekkelijker.


Hetzelfde sportieve dubbele uitlaatsysteem is ook te zien in deze versie en ziet er erg stijlvol uit. De standaarduitrusting wordt aangeboden met een 18-inch wiel, terwijl hogere uitrusting kan worden geselecteerd met een groter en aantrekkelijker 20-inch wiel. Daarnaast zal de fabrikant ook de SH-AWD-versie aanbieden waarmee dit SUV-vierwielsysteem is uitgerust met super handling. Dit systeem biedt een betere wegligging en verbetert het brandstofverbruik.


Acura MDX 2020 biedt een indrukwekkend laadvolume

Het interieur van de aankomende Acura MDX 2020 is zeer aantrekkelijk en biedt een ruime cabine met een indrukwekkend laadvolume. Zoals eerder vermeld, is dit model een SUV met drie rijen die plaats biedt aan zeven passagiers. Achter de derde rij in 2020 biedt Acura MDX 15,3 kubieke voet ruimte. In hetzelfde segment bieden rivalen Volvo XC90 dezelfde nummers. De standaardversie wordt geleverd met het populaire AcuraWatch-pak, dat dit model veel veiligheid biedt. Het biedt ook semi-autonome rijfuncties, automatische airconditioning met drie zones, lederen stoelen, elektrisch bediende en verwarmde voorstoelen, een elektrisch schuifdak en een elektrische achterklep.

✓ U kunt ook controleren:


Als het gaat om technologie binnenin, is de Acura MDX verkrijgbaar met een AM / FM / CD-systeem met 8 luidsprekers, talrijke USB-poorten en Bluetooth-connectiviteit. Het biedt ook de nieuwste en bijgewerkte Siri Eyes Free-compatibiliteit voor zowel iPhone-gebruikers als voor Android.

Het Sport Hybrid-model wordt aangeboden met twee pakketten. De eerste is een technologiepakket met navigatie, een dodehoekbewakingssysteem met waarschuwing voor achteruitrijden, motorstart op afstand, Siri Eyes Free en 20-inch wielen. De volgende is het Advance-pakket, dat de stoelen van de kapitein op de tweede rij omvat, beter leer, verwarmde en geventileerde voorstoelen, een 360-graden camera en parkeersensoren voor en achter.

Beveiligingen

De vorige Acura MDX kreeg vijf sterren van NHTSA. We verwachten ook dezelfde resultaten als het nieuwste model. Het Volvo XC 90-model is de veiligste auto ter wereld en de Acura MDX levert bijna dezelfde testresultaten op. De veiligheid van het basismodel omvat functies zoals een achteruitkijkcamera, rijstrookwaarschuwing, vertrekvermindering, automatisch noodremmen en tractie- en stabiliteitscontrolesystemen.

Acura MDX 2020 onder de motorkap

De Acura MDX 2020 is de SUV die al het goede van de vorige versie zal behouden. In dit geval heeft het model dezelfde twee opties als het vorige model. Deze twee motoren zullen echter beter presteren en het brandstofverbruik zal voor beide beter zijn. De eerste motor die deze SUV aandrijft, is een 3,5-liter V6-motor die ongeveer 300 pk levert op 270 lb-ft. Dit model wordt aangeboden met voorwielaandrijving en optioneel met vierwielaandrijving met superbehandeling van Acura.

Wat de transmissie betreft, het aankomende model behoudt dezelfde automatische transmissie met 9 versnellingen en de Advance-variant bevat het stationaire start / stop-systeem. Dit systeem verbetert het brandstofverbruik. Het brandstofverbruik in de stad / snelweg is 20/28 mpg voor het model met een FWD-systeem, 20/27 mpg voor de FWD met automatische stationairstop, 18/26 mpg (AWD) en 19/26 mpg voor de AWD met automatische Stationair stopsysteem.

Acura MDX 2020 Sport Hybrid-model

Het model dat beter zal worden uitgerust, is het sporthybride-model. Dit model heeft een 3.0-liter V6 gecombineerd met een elektromotor onder de motorkap. Het komt ook met de 7-traps automaat met dubbele koppeling. Aan de achterkant van dit model bevinden zich echter twee elektromotoren, één voor elk achterwiel. Deze combinatie kan 325 pk leveren bij een koppel van 295 lb-ft. Wat het brandstofverbruik betreft, zal de Acura MDX Sport Hybrid 2020 een brandstofverbruik van 26/27 mpg bereiken bij EPA City / Highway.

Acura MDX 2020 releasedatum en prijs

De releasedatum van Acura MDX 2020 is voorzien voor eind 2019. Bovendien komt de prijs met 45.000 euro bijna overeen met die van zijn voorganger. Met deze prijs ontvangen kopers ook een streefprijs. Heeft u een vierwielaandrijving nodig, dan kost dat nog eens 2.000 euro. Daarnaast kan de volgeladen MDX al gauw boven de 60.000 euro uitkomen.